Actorul Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, se pregăteşte de venirea pe lume a celuii de al patrulea copil, informează site-ul revistei People.

 

Iubita starului american, Noor Alfallah, este însărcinată în opt luni, a confirmat agentul de presă al actorului Al Pacino. Informaţia a fost dezvăluită în premieră de TMZ.

Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, are o relaţie cu Al Pacino din aprilie 2022. Cei doi au stârnit zvonuri despre o posibilă relaţie între ei atunci când au fost fotografiaţi în timp ce luau cina împreună. Mai multe surse au dezvăluit anul trecut pentru Page Six că Al Pacino şi Noor Alfallah şi-ar fi început relaţia încă din timpul primelor faze ale pandemiei de Covid-19. Al Pacino, originar din New York, are o fiica - Julie Marie, în vârstă de 33 de ani - cu o fostă parteneră de viaţă, profesoara de actorie Jan Tarrant. Starul american are alţi doi copii, gemenii Anton şi Olivia, în vârstă de 22 de ani, care provin din relaţia pe care a avut-o cu actriţa Beverly D'Angelo în perioada 1997 - 2003.

Celebrul actor american, care nu a fost căsătorit niciodată, a avut o relaţie şi cu Lucila Polak în perioada 2008-2018.