Smiley și-a lansat oficial cel mai nou album, "Confesiune", al patrulea din cariera sa solo, care a fost prefațat, pe tot parcursul anului, de lansări lunare de piese și despre care artistul crede că este cel mai bun material discografic al său.

 

Lansarea oficială a albumului a avut loc luni, printr-o serie de evenimente, la care au participat artiștii HaHaHa Production, casa de producție a lui Smiley. Astfel, Feli a interpretat piesa „Flori de plastic”, apoi, în duet cu Guess Who, a cântat „Ce mă fac cu tine de azi?”, Sore a cântat „Insomnii”, Ana Munteanu, câștigătoarea celui mai recent sezon al emisiunii „Vocea României”, și Liviu Teodorescu au cântat „De unde vii la ora asta?”, Sore a ales „O altă ea”, Amir, semifinalist în echipa Smiley la „Vocea României”, a dat tonul la „Vals”, Jo a ales piesa „Îndrăgostit (deși n-am vrut)”, iar „Să-mi fie vara” a fost intonat de toți artistii HaHaHa Production.

Albumul „Confesiune”, care cuprinde 13 piese, este disponibil atât în format fizic, în magazinele de specialitate, cât și în format digital, pe toate platformele de streaming și în magazinele de profil. „Confesiune” este lansat de HaHaHa Production, în coproducție cu Cat Music, potrivit unui comunicat. „E un album complex, care cuprinde foarte multe trăiri, foarte multe stări. Cred că e cel mai bun album pe care l-am făcut până acum. A fost un an foarte greu, un adevărat maraton, cu lansări lunare, dar extrem de frumos, în același timp. Pentru cei care nu au ascultat «Confesiune», vă spun că merită, e un album care se ascultă de la cap la coadă”, descrie Smiley albumul proaspăt lansat. Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie, cu piesa-manifest "Flori de plastic", al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest tip lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a reușit să strângă un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și aproape 50 de milioane până în prezent. „Domnu' Smiley”, o piesă funk, „Să-mi fie vara”, „Rară” și „O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, featuring cu Guess Who, „Pierdut printre femei”, „Vals” și „O poveste” au completat lista de piese lansate în cele zece luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia.