Zilele au devenit vizibil mai lungi și mai călduroase. Este o perioadă mai plăcută a anului, ceea ce înseamnă că este timpul să ne schimbăm garderoba.

Vom înlocui gecile călduroase cu jachete mai ușoare. Fularele groase și fesurile sunt înlocuite cu băscuțe și eșarfe ușoare. Fiecare primăvară este caracterizată de ținute diferite. Fie ca vorbim de culori, modele sau croieli, tendințele sunt intotdeauna altele. Creatorii de modă vin în mod constant cu tot felul de inovații.

 

 

Vă întrebați ce ținute se vor purta peste câteva săptămâni? Nu vă faceți griji, vă vom informa în timp util ce nu trebuie să lipsească din dulapul vostru. În plus veți și economisi! Acest lucru vă garantează portalul KUPLIO.ro unde veți găsi spre exemplu un Modivo cod reducere convenabil.

"Moda este foarte importantă. Îmbogățește viața și,

ca orice lucru care îți conferă plăcere, merită să o faci cum trebuie." - Vivienne Westwood

 

Stil ascuns în detalii

În lumea modei, detaliile sunt foarte importante. Vor domina și în această primăvară. Pregătiți-vă să purtați din nou ciucuri, pene sau diverse topuri. Nu vor lipsi nici rochii de tip halter neck. Pe lângă pielea frumos bronzată, acestea vor crea modele unice pe corpul vostru., astfel veți avea un bronz interesant.

 


În ultimul timp se poartă din ce în ce mai mult decupajele de toate formele și dimensiunile. Cu siguranță v-ați întâlnit pe stradă cu un adolescent care purta blugi rupți. Cei curajoși nici măcar nu au purtau ciorapi pe dedesubt iarna.

Când v-ați uitat la o persoană îmbrăcată în acest fel, cu siguranță vi s-a făcut frig instantaneu. Așa că doar ați dat din cap și ați mers mai departe. Dar știați că astfel de oameni doar încearcă să țină pasul cu vremurile și sunt îmbrăcați modern?

Suntem atât de la modă încât nici măcar nu putem scăpa de noi înșine.“ –  Kurt Cobain
 

Decupajele de toate formele geometrice posibile vor fi la modă chiar și pe tricouri și rochii. Așa că nu trebuie să vă lipsească hainele interesante cu tot felul de decupaje speciale în garderobă. Acestea vor vă vor da un look diferit.

Accesoriile sunt elementul potrivit

Nu uitați de accesorii. Primăvara va fi dominată de genți de dimensiuni mari și doar o reducere potrivită vă garantează nu doar prețuri avantajoase, ci și genți și accesorii la modă.

Croiala și culorile sunt importante

Cu siguranță a ajuns deja la voi informația că piesele din anii optzeci sau nouăzeci revin la modă. De aceea ar trebui să aveți în dulap cel puțin un costum elegant format din pantaloni.

 

Primăvară se vor purta și fuste plisate sclipitoare. Garderoba voastră ar trebui să strălucească și cu noutăți sub formă de cămăși metalice midi și maxi. În cele din urmă, vă recomandăm să înlocuiți și blugii. Pantalonii cu talie înaltă au înlocuit pantalonii cu talie joasă.Vă întrebați ce culoare ar trebui să predomine în garderoba voastră? Încercați să găsiți piese în culori fine și pastelate. Foarte „in” este acum verdele lime sau cremul unt. Cu toate acestea, ar trebui să păstrați și hainele mai stridente precum roz neon, pentru că se poartă din nou.