Conform numerologului și astrologului Dumitru Paraschiv, inițiala prenumelui este cea mai importantă și cea mai puternică literă a acestuia, chiar și numai cu ajutorul ei putându-se realiza diverse analize numerologice.

 

În articolul de azi, ne vom referi la influența pe care anul 2024, un an universal 8, o poate avea asupra acestor inițiale, respectiv la ce predispoziții sunt posibile.

A, J, S. Posibilă schimbare a statutului social, de exemplu prin numirea într-o funcție. Unii vor face cursuri, ori vor absolvi școli. Succes pe plan social. Finalizări de proiecte, probabil și de serviciu sau de carieră, pentru ceva nou. Realizări de proiecte noi. Inițiative noi. Învățare de lucruri noi și obținere de acte de studii. Călătorii în destinații noi. Șanse noi de muncă, inclusiv în străinătate.

B, K, T. Este posibil ca nativii să se simtă mai singuri sau chiar să se bazeze în mod exclusiv sau în principal doar pe ei înșiși. Unii e posibil să se distanțeze mult, până la situația despărțirii, în cadrul unei relații. Îmbunătățirea statutului profesional. Succes în general și mai ales pe planurile profesional și social. Ascensiune în carieră. Posibilă avansare administrativă. Unii vor avea un serviciu nou, afacere nouă, independență mai multă și noi contracte sau colaborări. Lunile ianuarie, august și octombrie pot fi importante, iar februarie și noiembrie pot aduce clarificări, poate și îmbunătățiri profesionale și financiare.

C, L, U. Disensiunile și neînțelegerile vor aduce despărțiri, în cazul lipsei schimbării, însă schimbarea nu ține doar de un singur partener. Înțelegerea și buna comunicare vor fi șanse parteneriale, însă reciprocitatea acestora va fi o soluție pentru o relație pe termen mediu sau lung. Pentru mulți, anul 2024 va fi anul reorganizării vieții relaționale, dar și a parteneriatelor de muncă sau de afaceri, cu anulări sau înnoiri de contracte, ori cu noutăți depline. Vor fi șanse de avansări în funcții de șefi, dar mai ales de adjuncți. Idei originale și realizări importante. Necesitatea rezolvării unei situații locative sau imobiliare, care implică și altă persoană sau alte persoane. Reușite personale pe plan locativ sau imobiliar. Posibilă creștere a poftei de mâncare și a masei corporale. Se recomandă atenție la metabolism, retenție de lichide și balonări.

D, M, V. Dezvoltare personală. Nativii pot deveni mai optimiști. Posibilă creștere a masei corporale, a colesterolului și a glicemiei, dar și a poftei de mâncare, în special pentru dulciuri. Nativii pot comunica mai mult decât de obicei și e posibil să călătorească mai mult decât în anul anterior. Beneficii de pe urma unor preocupări profesionale mai vechi, principale sau secundare. Dezvoltare profesională și de proiecte, dar și pe plan financiar și material, în general, unii fiind posibil să aibă realizări în situația locativă și pe plan imobiliar. Lunile martie, iulie, august și decembrie pot fi semnificative.

E, N, W. Îmbunătățiri personale pe plan tehnic, locativ și imobiliar. Unii își vor consolida mai bine situațiile materiale, familiale și locative. În primăvară, probabil în aprilie, va fi nevoie de o decizie importantă sau de o alegere necesară. Domeniile profesional și material sunt avantajate și mulți vor progresa. Unii vor primi noi responsabilități, probabil și noi funcții la serviciu. Răbdarea și seriozitatea vor fi ca niște examene în acest an, mai ales pentru cei necaracterizați de acestea, subliniind, însă, avantaje pe plan profesional și realizări pe plan material. Aprilie și august vor fi principale pe diverse planuri.

F, O, X. Activitate fizică sporită. Necesitatea de mai multă mișcare fizică la serviciu; sporirea navetei, a călătoriilor în interes de servici și a șanselor de muncă la distanță. Dezvoltarea spiritului de independență și a originalității. Noi specializări, posibile cursuri noi, în general pe termen scurt. Iunie poate fi o lună semnificativă, când mulți vor avea beneficii pe planurile relațional și material; sunt posibile și excursii atunci. Un an al unor lucruri noi, unele neașteptate și al schimbărilor în viața personală, în special în activitatea profesională. Nu sunt excluse noi relații și oportunități de întemeiere a unei familii. Totuși, parteneriatele, inclusiv profesionale, e posibil să fie sensibile în privința continuității pe termen lung. Creșterea magnetismului personal și a succesului la oameni. Martie, aprilie, mai și iunie pot aduce rezolvări de situații și reușite pe diverse planuri.

G, P, Y. Posibile creșteri ale veniturilor și ale siguranței financiare. Unii vor zugrăvi, respectiv renova. Nativii își vor îmbunătăți proprietățile tehnice și imobiliare. Investiții în locuință, achiziții personale noi, cum ar fi haine, încălțăminte, obiecte de artă sau gadgeturi și probabil mai multe decât în anul anterior. Unii vor avea șansa de a-și întemeia o familie. Este un an care favorizează pentru nativi armonia și buna înțelegere și ar trebui luate în considerare, dacă acestea  există, în cazul în care vor să realizeze ceva. Diverse lucruri și aspecte ale vieții vor deveni mai consolidate și mai stabile. Se remarcă cele pe plan financiar, pe plan familial și pe plan locativ.

H, Q, Z. Anul va fi important, iar pentru unii foarte important, mai ales pe planul profesional și administrativ. Este un an al noului și al transformărilor. Unele transformări, începute mai demult, ori în acest an, vor schimba statutul profesional și statutul personal, în general. Mulți vor lucra într-o nouă firmă sau instituție, vor avea o altă funcție sau vor primi una în plus, ori vor avea un nou contract profesional și un nou salariu, în general mai bun. Unii își vor întemeia firme. Posibile întârzieri, provenite, probabil, încă din anul anterior. Februarie, aprilie, august și noiembrie pot fi luni semnificative.

I, R. Terminarea unor lucruri necesare schimbărilor sau unor noi începuturi, în special în planurile profesional și social. Înnoiri necesare pentru buna evoluție a carierei, pentru o stabilitate și îmbunătățire financiară. Pentru unii noile oportunități profesionale au apărut deja, iar pentru alții e posibil să se concretizeze chiar la începutul anului. Serviciu nou. Posibile avansări administrative.

Dumitru Paraschiv, astrolog și numerolog