Numerologul Dumitru Paraschiv ne-a oferit informații noi despre Anul Nou. Numărul destinului pentru fiecare persoană se calculează pe baza datei de naștere.

Se adună cifrele componente ale datei nașterii (zi, lună, an), până se obține o cifră de la 1 la 9, care reprezintă numărul destinului. Articolul din ziarul de azi va arăta ce influență probabilă are numărul universal 8 al anului 2024 (rezultat din adunarea cifrelor componente ale numărului 2024, până la obținerea unei cifre, care reprezintă numărul universal), față de fiecare din cele 9 numere ale destinului.
Ca exemplu de calcul a cifrei destinului, luăm data de 29 martie 1969 (sau 29.03.1969). Modul de calcul: 2+9+3+1+9+6+9 = 39. De aici, 3+9 = 12, iar 1+2 = 3. Această zi de naștere are cifra destinului 3.

 

  1. Terminarea unor lucruri, probabil a unor schimbări începute de mult. Acestea aduc înnoiri sociale, poate și un statut social nou. Aduc succes. Situație favorabilă în relațiile interumane. Evoluție spirituală. Noi studii sau absolvire de studii. Rezolvări de acte sau de situații juridice. Posibile călătorii în străinătate, pentru unii ca urmare a unor șanse noi de muncă acolo. Rezolvări de acte de transport sau acte cu referire la străinătate, diplomatice sau nu.

 

  1. Succes, în general, noi începuturi, probabil chiar de la începutul anului. Noi proiecte și colaborări. Posibilă avansare socială, profesională și administrativă. Dezvoltarea independenței personale. Posibile excese de personalitate și tedință spre dictatură. Detașare sau însingurare față de colaboratori, iar pentru unii și pe plan relațional.

 

  1. Parteneriatele profesionale și de afaceri, dar și relațiile e posibil să fie reformate, ori îmbunătățite, ori anulate. Altfel, anul poate aduce pentru unii relații noi mai bune sau contracte noi, poate mai bune, dacă acestea se bazează pe compatibilitate și pe bună comunicare. Favorizarea planului creativ, inclusiv artistic și a dezvoltării unor preocupări noi. Este favorizată avansarea administrativă în funcții de șefi, dar mai ales de adjuncți sau de colaboratori.

 

  1. Dezvoltare pe diverse planuri. Creșterea veniturilor proprii, creșterea oportunităților de muncă sau de afaceri, mai multă mulțumire personală, mai ales pe planurile material, profesional și administrativ, dar asta, probabil și datorită unor transformări sau organizări noi. Dezvoltarea comunicării, inclusiv la distanță, dar și a masei corporale. Creșterea optimismului, dar și a poftei de mâncare, mai ales pentru dulciuri. Se recomandă atenție la glicemie și la colesterol. Factorul de fertilitate este favorizat. Probabil mai multe femei decât în anul trecut vor avea șansa de a deveni mame.

 

  1. Organizare și consolidare pe diverse planuri, inclusiv pe planurile familiar, locativ, iar pentru unii, imobiliar. Dezvoltarea siguranței profesionale și materiale. Posibilă avansare administrativă. Creșterea puterii personale, ca putere fizică, dar pentru mulți și pe planurile profesional și administrativ. Posibile achiziții de casă, de mobilă sau de teren. Deși structura organismului este favorizată, e posibil să apară rigidități sau alte probleme articulare și de flexibilitate ale sistemului osteo-articular.

 

  1. Nervozitatea, agitația, dar și comunicarea vor fi probabil mai sporite decât în anul trecut. Creșterea nerăbdării și a dorinței de independență. Creșterea atracției personale. Succes personal în relațiile cu oamenii. Posibile șanse, mai multe decât în anul trecut, pe plan relațional, însă va fi puțin probabilă stabilitatea pe termen lung. Succes, poate chiar neașteptat, pe diverse planuri. Multă mișcare, mai multe deplasări de servici sau în interes personal, decât în anul anterior. Specializări noi, mai mult practice, cursuri tehnice. Achiziții și îmbunătățiri tehnice. Preocupări și pasiune pentru aventură, călătorii și sport. Reînnoirea abonamentului la sală.

 

  1. Siguranță familială, financiară, pentru unii și locativă. O mai bună stabilitate materială și personală. Creșterea pasiunii pentru muzică și artă, în general, iar unii vor învăța sau vor dezvolta hobby-uri sau profesii artistice. Avantajarea profesiilor de consiliere, mai ales de tip juridic, profesiilor de zugravi, de îngrijire corporală. Anul este în general favorabil relațional. Probabil vor fi mai mulți decât în anul anterior cei care vor avea relații pe termen lung sau cei care se vor căsători. Armonia și buna înțelegere vor fi favorizate.

 

  1. Acest an va fi important iar pentru unii, foarte important, mai ales cu referire la unele transformări, probabil radicale, ori cu referire la planurile profesional și material. Anul poate însemna lucruri noi, mai ales ca urmare a unor schimbări personale, a detașării de situații negative din trecut și deschiderii către nou. Mulți vor avea locuri de muncă mai serioase și posibile funcții noi. Succes social. Succes profesional.

 

  1. Acest an aduce schimbări, poate chiar necesitatea unor schimbări sau transformări în sens evolutiv, ceva care probabil nu mai trebuie amânat. Pentru unii, aceste lucruri noi vor fi fost așteptate și e posibil ca nativii să fie și pregătiți pentru ele. Prin astfel de lucruri, poate și prin altele, nativii vor deveni mai puternici în acest an, probabil și mai atrăgători, mai apreciați de ceilalți, mai buni, inclusiv la servici, mai puternici și mai bogați. Creșterea succesului personal, a succesului la oameni și a celui profesional. Lunile Aprilie și August este posibil să aducă unele situații negative, dar și realizări sau reușite.