Argentinianul Lionel Messi a fost fotografiat în 2007 cu un bebeluș în brațe. Este actuala vedeta a Spaniei, Lamine Yamal. Fotografia făcută în urmă cu aproape 17 ani a fost publicată chiar de tatăl lui Lamine.

Tatăl a publicat fotografia pe Instagram săptămâna trecută împreună cu mesajul: „Începutul a două legende”. Este o fotografie în care Messi, pe atunci în vârstă de 20 de ani, participa la o ședință foto organizată cu acordul clubului său Barcelona. Messi îl ține pe bebelușul Lamine în brațe și apoi îl îmbăiază într-o cadă pentru copii.

Fotografiile au fost făcute de Joan Monfort, care lucrează ca fotograf independent pentru Associated Press. Filmarea a avut loc după ce UNICEF a organizat o tombolă în orașul Mataró, unde locuia familia lui Lamine. Familia a câștigat tombola și astfel a ajuns să se fotografieze cu Messi.

La fel ca Messi, Yamal a fost legitimat de clubul Barcelona, unde a devenit cel mai tânăr titular și marcator al clubului, precum și cel mai tânăr marcator din liga spaniolă. Și golul său împotriva Franței în semifinala de marți a Campionatului European de Fotbal din Germania 2024 a intrat în istorie. La 16 ani și 362 de zile, Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr care a marcat din istoria turneului.