Noul serial "Beverly Hills, 90210", o continuare a poveștii difuzate la începutul anilor 1990, lansat pe 7 august, a fost anulat după numai un sezon de televiziunea americană Fox, potrivit Variety.

Actorii Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Shannen Doherty, Brian Austin Green, Ian Ziering și Gabrielle Carteris s-au reunit pentru a juca în noul serial "versiuni actualizate ale personajelor lor", potrivit Fox.

Din distribuție nu a făcut parte un actor simbol al producţiei, Luke Perry, care a murit din cauza unui accident cerebral, în luna martie, la vârsta de 52 de ani. Totuși, serialul a inclus câteva momente tribut în onoarea acestuia.

Noul serial a fost anulat din cauza audiențelor slabe înregistrate.

Serialul "Beverly Hills 90210" a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox, în perioada 1990 - 2000, şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty. Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată "90210", în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul "90210" a fost difuzat timp de cinci sezoane.