O nouă sucursală a Agenţiei CitiFinancial a fost inaugurată în cursul zilei de joi, în Oradea, pe str. Nufărului nr. 70, în prezenţa directorului acestei agenţii, Florin Roman, şi a directorului CitiFinancial pentru zona de Vest, Cristian Cioban.
Aceasta este cea de-a 39-a sucursală de acest gen din ţară care oferă clienţilor persoane fizice produse de creditare pentru nevoi personale, fără garanţii.

În ţară, Citibank România S.A. a apărut începând cu anul 1996 şi se ocupă cu furnizarea de produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor mici şi mijlocii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice. Până în prezent, banca deţine 8 sucursale în ţară şi 39 de agenţii CitiFinancial prin care sunt acordate credite persoanelor fizice.
Pentru a beneficia de un credit CitiFinacial o persoană trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 21 şi 74 de ani şi un venit minim net de 270 de lei lunar, suma împrumutată fiind în fucţie de venitul persoanei care solicită creditul, de la 1.000 de lei la 45.000 de lei. În ceea ce priveşte documentele necesare, clientul trebuie să completeze o cerere de credit, să prezinte o copie după actul de identitate, ultima factură de utilităţi, o adeverinţă de venit, o copie după cartea de muncă sau decizia de pensionare şi ultimul cupon de pensie. Achitarea creditului se face lunar, la o dată stabilită, printr-un transfer bancar sau în numerar la sediile băncii ori la oficiile Poştei Române sau prin serviciul Easy Payments.