Tot ieri s-au înscris oficial în cursa electorală candidaţii PSD Bihor. Social-democraţii merg pe mâna lui Ioan Mang pentru preşedinţia CJ Bihor. La fotoliul de primar al Oradiei candidează fostul eurodeputat Emilian Pavel.

Mai întâi, social-democraţii s-au prezentat la Biroul Electoral Judeţean pentru a depune candidaturile pentru funcția de preşedinte al CJ Bihor, respectiv lista de candidaţi pentru Consiliul Județean Bihor. Liderul PSD Bihor, Ioan Mang, în prezent vicepreşedinte al CJ, candidează, din nou, pentru fotoliul de şef al administraţiei judeţene. Mang a menţionat că lista de candidaţi a PSD „include oameni valoroși cu o vastă experiență profesională și care vin din toate zonele județului nostru. Mulți ocupă funcții de conducere în mediul privat sau lucrează în administrația publică”. „Îi asigur pe toți bihorenii că îi vom reprezenta cu cinste și onoare. Marea diferență dintre noi și oricare alt partid sau listă de candidați este că echipa PSD a lucrat și va lucra întotdeauna pentru oameni, pentru siguranța unui trai mai bun pentru bihoreni”, a menţionat Ioan Mang. Primele locuri ale listei pentru CJ a social-democraţilor sunt ocupate, în ordine, de: Ioan Mang, Sergiu David, Florian Oros, Felix Cozma, Bujor Chirilă, Ioan-Ciprian Anta, Florentina-Ioana Bara, Adrian Szatmari, Livia Chira, Cosmin-Florin Durnea, Alina Popa, Răzvan Puia, Ioan Bercea, Nicolae Pălcuţiu, Aurel Romocia, Pavel Drimbea.

„Suntem o echipă bine închegată cu oameni care muncesc atât în mediul privat, cât și în sistemul public. Suntem o echipă tânără care își dorește mai mult pentru orădeni. Mai mult înseamnă salarii mai mari, facturi mai mici la întreținere, o Universitate modernă care să le poată oferi șansa copiilor noștri să rămână în Oradea pentru a-și continua studiile, înseamnă o infrastructură modernă, fără străzi neasfaltate, sau fără utilități. Îmi doresc să implementez toate proiectele votate de orădeni prin bugetarea participativa, pentru că ele au fost gândite de orădeni pentru orădeni, au fost susținute și votate de ei, dar din păcate au fost abandonate de actuala administrație”, a menţionat candidatul PSD la fotoliul de primar al Oradiei; Emilian Pavel. Primele locuri pe lista PSD pentru Consiliul Local sunt ociupate de: Emilian Pavel, Florian Bodog, Cristian Puşcaş, Marius Adrian Madar, Florica Bungău, Liviu Sabău-Popa, Marius Pop, Aurel Mohan, Lilla Debelka, Nicolae Avram, Traian Lucian Costa, Lerban Todică, Milko Sebastian, Răzvan Puia, Dorin Puşcaş.