Cum preparaţi supa de varză. Alegeţi câteva cepe potrivite, 2 ardei graşi, 1 varză medie sau 2 mai mici, 2 cutii de roşii în bulion, sare şi piper după gust, 1 cub de knorr, frunză de ţelină, ardei iute (dacă vă place mâncarea condimentată) şi pătrunjel. Se aşează toate acestea curăţate şi tăiate într-o oală cu apă încât să le acopere. Se fierb 10 minute la foc mare, după care

 timp de 2 ore la foc mic. Se consumă apoi cât mai multă. Ţine de foame şi este destul de gustoasă. Cum se ţine dieta. Dieta este recomandată a se ţine timp de 7 zile, la sfârşitul cărora, dacă nu aţi trişat, puteţi slăbi între 5 şi 7 kilograme. În prima zi, pe lângă supa de varză, mai aveţi voie să mâncaţi fructe, cât de multe doriţi, şi să beţi foarte multă apă plată. A doua zi combinaţi supa de varză cu legume şi apă plată, dar aveţi grijă să evitaţi legumele precum fasolea, mazărea, cartoful şi porumbul. A treia zi aveţi voie atât fructe, cât şi legume. Şi bineînţeles multă supă şi apă. A patra zi mâncaţi 3 banane şi supa. Nu uitaţi de apă. A cincea zi puteţi consuma 800 de grame de carne de vită sau pui cu supă şi, desigur, multă, multă apă. În cea de şasea zi puteţi mânca orez fiert pe lângă supa cu care v-aţi obişnuit deja. În ce-a de-a şaptea zi (şi ultima, de altfel) puteţi mânca peşte pe grătar şi multă supă. Dacă simţiţi că pierzi prea mult din greutate în primele zile, întrerupeţi dieta pentru 2 zile şi apoi luaţi-o de la capăt. Este bine să nu ţineţi această dietă mai mult de o săptămână. Dacă vreţi totuşi să pierdeţi mai mult de 7 kilograme, puteţi face o pauză de o săptămână după care să o luaţi de la capăt. Nu mai rămâne decât să vă urăm mult succes.