În noiembrie 2021, orădeanul Raul Andrei Birău, în vârstă de doar 31 ani, a pășit într-una din cele mai grele încercări din viața lui. Acuzând dureri din ce în ce mai intense la mâna dreaptă, tânărul a decis să facă niște investigații, iar diagnosticul care a venit în urma lor a fost unul de necrezut pentru el și cei dragi ai lui: Sarcom Epitheloid, o formă rară de cancer.

 

Dacă într-o zi ai afla că ai o boală gravă, ce ți-ai mai putea dori? Cu siguranță, să trăiești! Orădeanul Raul Andrei Birău, în vârstă de doar 31 de ani, are nevoie urgentă de ajutorul nostru, pentru a putea ajunge în 4 februarie, în America, acolo unde va urma un tratament cu Tazemetostat. O singură cutie din acest medicament costă aproximativ 20.000 de dolari, iar el are nevoie de cel puțin două cutii. Așadar, doar costurile pentru acesta ar ajunge la aproximativ 40.000 de dolari, la care se vor adăuga toate investigațiile și terapiile care vor mai fi necesare. În urma cu două luni, îndrăgită cântăreață Roxana Gudiu, împreună cu mai mulți prieteni, a reușit să strângă suma, însă, din păcate, Raul nu a obținut viza de plecare până anul acesta, în 4 februarie. În toată această perioadă, viața lui Raul a fost anevoioasă, cu drumuri la clinici din Austria și România. Din păcate, boala avansează pe zi ce trece, iar costurile pentru tratamentul în America depășesc peste 100.000 dolari, bani de care familia lui Raul nu dispune.

„Facem un apel către voi, oameni dragi, ca, din puținul vostru, să ajutați fiecare, după cum puteți! Doar împreună putem reuși să-l ajutăm pe Raul să se întoarcă acasă cu bine! Dumnezeu face minuni prin oameni!”, spune Mădălin Carțiș, inițiatorul campaniilor umanitare „Alături de semenii noștri”.

Povestea lui Raul, spusă de la primele simptome, se găsește accesând următorul link:

https://www.facebook.com/roxy.gudiu/posts/pfbid02tuaGydBteGedTHjtSSJ3wziMGcjB6MxNzXQ2nTzquP8CCqPw8LThqywrCBCMdfxKl

Conturile în care se poate dona sunt:

RON:

RO69BTRLRONCRT0124938101

EURO:

RO19BTRLEURCRT0124938101

BANCA TRANSILVANIA

TITULAR: BIRĂU RAUL ANDREI

REVOLUT:

RO98BREL0005515313310100

Nume: BIRĂU RAUL ANDREI

Sau ID: @birau0zaz

Sau tel.: +40743845931 (valabil pentru BT PAY sau REVOLUT) - numărul personal al lui Raul

În cazul donațiilor din partea societăților comerciale, acestea se pot face printr-un contract de sponsorizare prin intermediul Clubului Lions Oradea.

Pentru mai multe detalii legate de acest tip de donație, vă rugăm să trimiteți un email la adresa: secretariat@lions-oradea.ro sau

rares@helion.ro.