Săptămâna Crăciunului a fost una intensă pentru filiala APP Bihor. Membrii ei au făcut donații în bani și produse, în valoare de mai multe mii de lei, după care s-au făcut pachete pentru mai multe zeci de persoane nevoiașe, în conformitate cu listele realizate tot de membrii Alianței Pentru Patrie Bihor.

Sediul partidului, din strada Ady Endre, nr. 81, s-a umplut de pachete personalizate, cuprinzând alimente de strictă necesitate, conserve, dulciuri, jucării, mobilier nou etc. Urmând linia patriotică a partidului, au fost preferate produsele românești, care sunt cele mai apropiate de sufletul tuturor. Astfel, peste 60 de beneficiari au primit pachete din partea APP Bihor, ei fiind colindați cu drag de membrii caravanei cadourilor.

Acțiunea de distribuire a pachetelor a început la Oradea, primii beneficiari fiind o familie cu 14 copii și una cu 4 copii. Miercuri, 22 decembrie, APP Bihor s-a remarcat ca fiind singurul partid care a depus coroane de flori la toți cei patru eroi-martiri bihoreni, căzuți în zilele Revoluției din 1989. În după amiaza aceleiași zile, delegația APP a ajuns la căminul de bătrâni din Tinca. Cei 45 de rezidenți ai săi au beneficiat, în afară de daruri, și de un moment artistic, cu intonarea de colinde și împodobirea unui brad de Crăciun, cumpărat de APP Bihor special pentru seara memorabilă care a devenit. La frumosul moment s-a alăturat o bună parte dintre rezidenți, inclusiv cei cu handicap locomotor și orbire. Joi, a urmat o vizită la Tămașda, unde au fost colindate câteva familii care-și duc cu demnitate traiul greu. Pentru această misiune s-a apelat la un camion, aici dăruindu-se la două familii și mobilier nou-nouț, încă nedespachetat. A fost un excelent prilej de a lua contact cu problemele comunității de romi și de a vedea progresele semnificative din interiorul acesteia.

APP Bihor și-a urmat datoria de suflet pe care o are față de oamenii simpli și nevoile lor, îndreptând spre ei sprijinul celor cu bani, dând astfel valoare învățăturii creștine de iubire și ajutorare a aproapelui.