În prima zi a lui Mărțișor, balerinele de la Școala „Anette Classic Dance” din Oradea au adus emoție și bucurie beneficiarilor Căminului pentru persoane vârstnice „Vasiliada” din municipiu.

În cadrul proiectului „Luna cadourilor simbolice pentru vârstnicii din urbe și județ, precum și pentru copiii din căsuțele de tip familial”, balerinele de la Școala „Anette Classic Dance” din Oradea au vizitat, de 1 martie, beneficiarii Căminului „Vasiliada”.

„Este al treilea an la rând când ne pregătim pentru acest eveniment. Ne bucurăm de fiecare dată să îi regăsim pe acești minunați vârstnici care nu ne-au uitat. Balerinele le-au pregătit un program diversificat, astfel că au fost purtați prin Valsul florilor, Lacul lebedelor, Polka (dans de caracter) în liric și jazz”, spune instructoarea Ana Maria Toth, de la Anette Classic Dance Studio Oradea, organizatoarea evenimentului.

La finalul programului, cele opt balerine (Giulia, Anastasia, Maria, Anna, Iza, Bianca, Ilinca și Mara) au împărțit vârstnicilor desene și felicitări desenate sau pictate de elevii școlii de balet, atât adulți cât și copii, însoțite de un mărțișor, care vestește primăvară, dar și fructe pentru toți beneficiarii.

„Uneori lucrurile simple făcute din suflet rămân că amintiri neprețuite și emoțiile din cadrul acestui eveniment, atât din partea balerinelor și a părinților acestora, cât și a beneficiarilor căminului, nu pot fi descrise în suficiente cuvinte. Mulțumim gazdei evenimentului, doamna Ramona, pentru ospitalitate și pentru că a răspuns afirmativ acestei activități”, a menționat Ana Maria Toth.