La Librăria Gutenberg, joi, 25 mai, a avut loc extragerea premiilor Loteriei organizată de Asociaţia Caritas Eparhial Oradea pentru a strânge fonduri pentru susținerea terapiei prin zâmbet a copiilor internați în spital.

Joi, în prezența preşedintelui Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, pr. Vasile Şoptea, și a directorului executiv al asociației, Adela Popa-Ghițulescu, a avut loc extragerea numerelor câştigătoare.

„Loteria a fost organizată pentru „Clovnii-doctori”. Este foarte mare nevoie ca tinerii să meargă în spitale și să ajute bolnavii. E o terapie prin zâmbet!”, a spus părintele Vasile Șoptea în deschiderea evenimentului.

El a menționat că au fost tipărite 5.000 de bilete de loterie, fiecare în valoare de 5 lei, și că s-au distribuit 2.024 de bilete în valoare de 10.120 lei. Cinci bilete au fost anulate pentru că erau marcate cu diferite semne. În urnă au fost introduse 2.019 bilete în vederea extragerii. Extragerea premiilor s-a făcut de la numărul 12, în ordine descrescătoare, la numărul 1 din lista de premii.

Numerele extrase au fost declarate câştigătoare de către comisia constituită din pr. Vasile Șoptea, președinte, și Adela Popa-Ghițulescu, director executiv.

Numerele câştigătoare precum şi premiile acordate sunt următoarele: 779 – premiul nr. 12: Istoria Orașului Oradea - Carte; 4884 – premiul nr. 11: Un tratament cosmetic; 1009 – premiul nr. 10: Voucher în valoare de 100 lei din Șifonier; 4501 – premiul cu nr. 9: O cină pentru două persoane la Hanul cu Noroc, Oradea; 1213 – premiul nr. 8: O cină pentru două persoane la Hanul cu Noroc, Oradea; 1806 – premiul nr. 7: Voucher în valoare de 100 lei; 2476 - premiul nr. 6: Un parfum de ambient; 4401 – premiul nr. 5: Un weekend la Băile 1 Mai pentru două persoane; 1566 - premiul nr. 4: Un weekend la Coada Lacului pentru două persoane; 3988 – premiul nr. 3: Un weekend la Tășnad pentru două persoane; 4409 - premiul nr. 2: Şcoală auto, categoria B pentru o persoană; 2762 – premiul nr. 1: O săptămână la Rimini, Italia, pentru două persoane. Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător pot veni să îşi revendice premiul oricând din momentul anunţării numerelor câştigătoare, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 15 iunie 2017. Înmânarea premiilor se va realiza la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3. Pentru a revendica premiile, câştigătorii trebuie să se prezinte având asupra lor biletul cu numărul câştigător. Acordarea premiilor se va realiza doar persoanei care prezintă biletul câştigător. Pentru a fi considerat valid, biletul prezentat trebuie să se potrivească perfect cu partea rămasă la cotorul blocului de bilete.

În cadrul acestei Loterii nu este posibilă înlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia în bani sau cu alte beneficii.