Beneficiarii Centrului Comunitar Gutenberg din Oradea se bucură deja de florile plantate împreună cu angajații centrului, flori care le vor însenina zilele de vară.

În continuarea proiectului „Un zâmbet, o floare, un strop de culoare”, după zâmbetele și culorile din prima parte a proiectului, beneficiarii Centrului Comunitar Gutenberg se bucură acum și de florile plantate împreună cu angajații centrului, flori care le vor însenina zilele de vară.

„Pe lângă culorile minunate, frumusețea și veselia conferite atmosferei în care se desfășoară activitățile centrului, activitatea de grădinărit este o activitate cu multiple beneficii terapeutice pentru beneficiarii centrului, precum și o activitate de învățare a asumării responsabilității, frumosul colțișor vesel fiind, de acum, în responsabilitatea lor pentru a fi îngrijit și menținut viu și frumos”, au transmis reprezentanții Direcției de Asistență Socială Oradea.

În Centrul Comunitar Gutenberg, situat pe strada J. Gutenberg nr. 8, oamenii străzii beneficiază peste zi de consiliere psihologică, suport în găsirea unui loc de muncă, sprijin pentru obţinerea actelor de identitate şi stare civilă și nu în ultimul rând, se pot bucura de vizionarea unui film și de lecturarea unei cărți.