Mădălin Carțiș, inițiatorul campaniilor umanitare „Alături de semenii noștri”, se luptă din răsputeri să ajute cât mai multe persoane aflate în nevoie.

În cadrul acțiunilor umanitare de anul acesta, Mădălin Carțiș a inițiat campania ,,Copilăria și bătrânețea nu trebuie să doară”.

„Nu ar trebui să doară, însă, din păcate, copilăria și bătrânețea sunt dureroase pentru mulți dintre semenii noștri”, spune Mădălin.

Zilele acestea, el a vizitat numeroase locuințe reci, în care își duc traiul bunici uitați și părăsiți nu numai de cei cărora le-au dat viață, ci și de nepoții lor.

„Am întâlnit bunici, bătrâni, bolnavi și neputincioși, condamnați să-și trăiască ultimele clipe singuri, înfometați și triști, în locuințe reci, unde temperatura este ca afară”, mai spune interlocutorul nostru.

Prin campania din acest an, Mădălin Carțiș și-a propus să redea bucurie și speranță acestora suflete uitate.

„Luptăm să încălzim locuințe, să redăm bucurie și speranță acestor oameni singuri, care își trăiesc ultimele clipe din viață părăsiți. Mi-am propus ca, măcar acum, de sărbători, să aibă și ei o masă îmbelșugată, o felie de cozonac și o masă caldă. Am constat cu regret că anul acesta lumea parcă este mai puțin empatică la suferința semenilor, comparativ cu anul trecut, când, prin acțiunea Alături de semenii noștri, am reușit să împărțim peste 250 de pachete cu alimente consistente și am încălzit cu lemne cinci familii ale unor bătrâni”, a menționat inițiatorul campaniei.

Oamenii cu suflet și posibilități materiale, care doresc să susțină campania, o pot face donând alimente până joi, 22 decembrie (la Căminul Cultural Rogoz) sau bani pentru achiziționarea de lemne, în contul bancar RO59INGB0000999912531085.

Informații suplimentare se pot obține la tel. 0743-518.606 (Mădălin Carțiș).