Moșul cel bun și darnic a poposit, anul acesta, la două familii nevoiașe din localitatea bihoreană Cheresig, aducând bucurie și speranță în rândul membrilor acestora.

Acțiunea a avut loc în seara de Moș Nicolae, în localitatea Cheresig, din comuna Toboliu. Cu ajutorul voluntarilor, a părintelui paroh, Gheorghe Dindelegan, și a fundațiilor partenere, Moșul a reușit să facă fericite două familii, pentru prima dată după mulți ani.

„În fiecare an, de Crăciun, membrii celor două familii plângeau din cauza lipsurilor, acum, însă, aceștia au plâns de fericire. Am adus zâmbetul pe buzele a 11 copii și patru părinți, iar, cel mai important, ne-am gândit și la cei doi copilași care urmează sa vină pe lume. Cele două familii au primit hăinuțe, jucării, alimente, lemne de foc, sobă de teracotă, televizoare și, pentru prima dată, ajutor din partea primăriei”, ne-a declarat unul dintre voluntarii implicați în această acțiune caritabilă.

Darurile au fost primite cu emoție și bucurie de către membrii familiilor, de la cel mai mic, până la cel mai mare, care au ținut să aducă mulțumiri tuturor celor care le-au făcut sărbătorile frumoase.