La Casa de Cultura a municipiului Salonta, duminică, 22 octombrie, de la ora 16.00, va avea loc un eveniment caritabil pentru Ștefania Bondar, o tânără mămică de numai 43 de ani din Salonta, diagnosticată cu cancer hepatic.

Pentru doamna Ștefania Bondar, ,,Nelly”, cum o cunosc prietenii, speranța la viață a venit de la Clinica Anadolu din Istanbul Turcia, unde, cu ajutorul oamenilor de bine, va urma un tratament cu imunoterapie țintită. Din păcate, costurile sunt enorm de mari pentru o familie modestă. În momentul de față, Ștefania abia cântărește 38 kg.

„Eu fac ceea ce fac din iubire și sunt convins că iubirea este cea mai mare putere a oamenilor. Putem să o folosim, pentru a schimba în bine lumea în care trăim, iar evenimentele caritabile sunt un semnal de alarmă. În calitate de inițiator al campaniilor umanitare „Alături de semenii noștri”, am făcut acest gest, pentru că ceva trebuie să ne trezească la realitate și să înțelegem un lucru extrem de important: viața multor oameni bolnavi de cancer atârnă de un fir de păr. Cu toții putem și trebuie să ajutăm acești oameni care se confruntă cu această cumplită boală. În asentimentul meu se află și unii dintre cei mai îndrăgiți soliști de muzică populară din Bihor, care, de fiecare dată, răspund prompt la evenimentele caritabile pe care le organizez pentru cei aflați în suferință”, spune Mădălin Carțiș.

Evenimentului caritabil de duminică, 22 octombrie, de la Casa de Cultura din Salonta, s-au alăturat trup și suflet următorii artiști: Aurica Vaida, surorile Tomele, Andrada Oros, Florica Ruja, Ciprian Mocan, Ciprian Zopota, Larisa Marc, Ladar Valentin, Sandu Condoros, Mădălin Dodu, Elena Buda, Mădălina Martin, Maria Horga, Daria Roman, Daria Narcisa Dănilă, Ansamblurile ,,Miorița” Salonta și ,,Ardeleana” Tulca. Evenimentul va fi prezentat de Roxana Florina Junc.

„Aduc mulțumiri Primăriei municipiului Salonta și Casei de Cultură Salonta, pentru găzduire, soliștilor, Cotidianului Crișana, Green Corner Salonta, Fildfood Salonta, Sugar Spice Oradea, domnului senator Adrian Hatos, domnului Ștefan Venter din Diosig și Asociației ,,Fii OM e Gratis”, a menționat inițiatorul campaniilor ,,Alături de semenii noștri”.  

Cei care doresc s-a ajute pe tânăra mămică să aibă o șansă la viață pot face donații în următoarele conturi: RO59INGB0000999912531085, RO23RZBR0000060024008934, cu mențiunea „Pentru Ștefania Bondar”.