Fundaţia Comunitară Oradea anunţă o serie de noi ateliere Comuniteca dedicate școlilor, afterschool-urilor și grădinițelor. Orice educator poate să vină cu copiii sau tinerii la atelierele pentru grupuri. Participarea este gratuită şi necesită doar înscriere.

 

Lunea, de la ora 14.30, se poate opta pentru atelierul de educaţie pentru siguranţă. Joia, de la ora 14.00, se poate opta pentru atelierul antidrog. Vinerea, de la ora 11.00, are loc atelierul de educaţie pentru siguranţă, iar de la ora 12.00 este organizat atelierul de bilogie. Şi părinţii care vor să îşi înscrie copiii individual la ateliere sunt aşteptaţi la Comuniteca.
Astfel, în fiecare zi de luni aceştia sunt invitaţi la atelierul de muzică. Cei înscrişi sunt aşteptaţi  cu instrumente de percuție, tuburi muzicale Boomwhackers și un program antrenant de cântece și jocuri muzicale. Activitățile de grup vor fi coordoante de Andrei C. Cozma. De asemenea, în fiecare zi de joi, între orele 17.00 şi 19.00, copiii cu vârste între 8 şi 14 ani sunt invitaţi la ateliere gratuite de teatru. Atelierele interactive de teatru îi vor ajuta să descopere lucruri despre sine și vor învăța tehnici de artă teatrală. Dacă atelierul de muzică este organizat la etajul II, cel de teatru are loc la sala Atelier, etajul 1 (în incinta Crișul Shopping Center).
Accesul la ateliere este gratuit. Înscrierile se pot face online, completând formularul aferent.

„Comuniteca e pentru cei care inspiră și caută inspirație, pentru speciali, pentru grozavi și nemaipomeniți. Comuniteca este locul în care se întâlnesc cei care vor să schimbe lumea. E un loc pentru cei care cred că implicarea activă și dedicarea pot face diferența.

Acest centru comunitar este mai mult decât un spațiu, este inițiativă. Comuniteca este un centru al comunității, un loc pentru cei care cred că putem schimba lumea din jur dacă fiecare dintre noi ne dăruim câte puțin”, transmit organizatorii.