În preambulul sărbătorilor pascale, membrele Clubului Kiwanis Art Oradea și-au continuat activitățile prin care susțin creativitatea și programele educaționale destinate copiilor, printr-o acțiune menită să sprijine copii din medii defavorizate.

„Chiar dacă nu ne putem vedea față în față, am făcut mai multe întâlniri în mediul virtual și am planificat acțiunile clubului nostru, care vizau strângeri de fonduri în vederea pregătirii mai multor pachete pentru copiii aflați în nevoie” a declarat Elisabeta Fekete Jambor, președinta clubului Kiwanis Art Oradea.

Pachetele s-au adresat copiilor din medii defavorizate care în această perioadă nu au posibilitatea unor activități menite să sprijine dezvoltarea și formarea lor în mediul educațional. Astfel, pachetele au conținut blocuri de desen și creioane colorate, clubul fiind recunoscut pentru acțiunile prin care sprijină dezvoltarea creativității și talentelor artistice, ouă încondeiate, ouă de ciocolată, gem, propolis, orez, zahăr, paste făinoase, conserve, ciocolată și căni. „Poate refuza cineva o bucățică de ciocolată? Cei mici, nu! O cană cu lapte și ciocolată caldă, desertul universal, dar de înaltă calitate, va ajunge la ei grație inimoșilor noștri prieteni” a spus Diana Cirmaciu, membră a Kiwanis Art Oradea. De asemenea, pentru siguranța copiilor, atât de necesară în această perioadă încercată, au fost adăugate în pachete și măști de protecție.

„Mulțumim tuturor donatorilor și oamenilor sufletiști care s-au alăturat acțiunii noastre, printre care Ciocorom, Phenalex SRL, Decoris - handmade design, dar și kiwaniencelor care încă o dată au fost aproape de copii”, a spus Iuliana Păcurar, membră Kiwanis Art Oradea.
Kiwanis Art Oradea invită și alți donatori să se alăture campaniilor:
„Copiii au nevoie de Kiwanis. Kiwanis are nevoie de tine”, a spus Angela Coita, membra Kiwanis.
 Donații se pot face în conturile:  RO03BTRLRONCRT00W1352803 (pentru RON) sau RO15BTRLEURCRT00W1352802 (pentru Euro). Orice ajutor e binevenit!