Ediția din această lună a evenimentului „Oradea donează o pâine” se va desfășura miercuri, 19 februarie, între orele 15.00-17.00.

Scopul organizatorilor este de a oferi minimul existențial, o pâine, unei persoane care, în momentul respectiv, are nevoie de ea.

La această nouă ediție, locațiile fixe sunt Piața Rogerius, Piața Decebal, Oradea Plaza și Bisericuța Nufărul, la care se adaugă stația de autobus de pe strada Cazaban (Blocul Pensionarilor).

„Așteptăm în punctele noastre de distribuție/colectare, persoanele care, din motive obiective, au nevoie de o pâine, dar nu își permit să o cumpere, precum și oamenii cu suflet mare care, din puținul lor, doresc să dăruiască o pâine. Vă așteptăm, cu drag, pe toți, convinși fiind că un gest mic pentru unii, poate avea o mare însemnătate pentru alții”, transmit organizatorii evenimentului.

Pâinile rămase la finalul evenimentului, vor fi donate, ca de fiecare dată, unor organizații, asociații sau fundații, care sprijină/îngrijesc, copii, tineri, bătrâni și familii care au nevoie de ajutor. Toți cei care doresc să se implice în acest proiect pot duce pâine în punctele de distribuție din oraș anunțate de organizatori. De asemenea, sunt așteptate persoane care doresc să se implice în acest proiect, în calitate de voluntari, pentru că „implicarea fiecăruia contează”.

Informații suplimentare se pot obține la adresa oradeadoneazaopaine@yahoo.com sau pe pagina de facebook a evenimentului.