O comunitate sănătoasă este o comunitate care nu rămâne indiferentă atunci când se întâmplă nenorociri în sânul ei. Accidentul de pe 17 noiembrie, cel cu femeia și copilul care au fost scoși de sub roțile tramvaiului, i-a determinat pe câțiva orădeni să se implice și să organizeze un spectacol de Crăciun pentru a-i ajuta pe Carlos și Ana Morar.     

 

Deși accidentul a fost unul violent, băiețelul și femeia au reușit să supraviețuiască întregi. Femeia este imobilizată la pat și are nevoie de multe zile de recuperare iar situația financiară nu permite familiei să plătească spitalizarea.

Fiind elev la Liceul cu Program Sportiv Bihorul, toate clasele din școală s-au mobilizat după accident și au strâns bani pentru a-l ajuta. Cu toate acestea, micuțul și mama au în continuare nevoie de ajutor. Antrenoarele de la centrul de gimnastică RithMiss Glam Class, Mihaela Paraschiv și Cristina Ladescu și Lissa Bălășoiu, împreună cu profesorul Ciprian Frunză de la Liceul de Arte au decis să se implice și să organizeze un eveniment caritabil.

„Din păcate familia are nevoie de ajutor. Tata nu lucrează iar mama lucrează doar în regim de 4 ore pe zi. Copilul a trecut prin trei operații iar mama este imobilizată la pat și ar putea să fie nevoietă să mai suporte o operație. Nu au suficienți bani pentru a plăti spitalizarea iar de asta depinde viața lor. Îi invităm pe orădeni la Era Park, în Sala de evenimente, luni, de la ora 16.30, unde vom organiza un spectacol special de Crăciun. Va fi gimnastică în pași de dans, show dance, muzică, colinde și voie bună, o atmosferă magică de Crăciun. Alături de noi vor fi pianiștii care ne vor introduce într-o lume de basm” a spus, pentru Crișana, Mihaela Paraschiv de la RithMiss Glam Class. 

Vor cânta elevi de la mai multe școli din Oradea: Miriam Niculaș, Alin Osea Niculaș, Adebowale-Zbanca Gwayne, Aron Iulia, Denisa Balaj, Armin Rezmives și Raul Oros.  

Intrarea va fi gratuită iar cei care vor dori vor putea să facă donații.

Cei care nu pot ajunge la spectacol dar vor totuși să dea o mână de ajutor pot dona bani în contul mamei lui Carlos, Anamaria Morar: RO06CECEC001946381950311.