Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate peste 300 de bilete de tratament, cu începere din data de 19 noiembrie, pentru mai multe stațiuni din țară.

Casa Județeană de Pensii Bihor a trimis miercuri, 6 noiembrie, un comunicat de presă, în care anunță că i-au fost repartizate 319 de bilete de tratament, aferente seriei 17, cu începere din data de 19 noiembrie, pentru următoarele staţiuni: 1 Mai, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Băile Felix, Băile Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Olănești, Slănic Prahova, Sovata, Tușnad și Vatra Dornei.

„Biletele se pot ridica zilnic de la sediul instituției, conform programului cu publicul, până marți, 12 noiembrie, ora 14.00. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face miercuri, 13 noiembrie, ora 8.00”, anunță reprezentanții Casei Județene de Pensii Bihor.

Potrivit acestora, biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

„La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii octombrie 2019 (copie şi original)/adeverinţa eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei, precum şi biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original)”, menționează reprezentanții CJP Bihor.