Ediția din luna iunie a proiectului „Oradea donează o pâine”, care s-a desfășurat recent, a ajutat 129 persoane și au fost donate 458 pâini.

La sfârșitul evenimentului, 329 pâini au fost împârțite Fundației Ineu, care sprijină familii și copii, precum și la Băița, unde părintele Bura s-a ocupat de distribuirea acestora celor aflați în nevoie.

„Suntem recunoscători tuturor celor care ne-au sprijinit în demersul nostru, și au făcut posibil evenimentul, voluntarilor vechi și noi, orădenilor implicați, care, în ciuda temperaturii ridicate, s-au mobilizat pentru a face bine”, spune Lacrimioara Șipoș, voluntar în cadrul proiectului.

Sfatul ei este că, chiar și atunci când ai puțin, poți dărui...

„Nu uita bucuria de a dărui, chiar și atunci când ai puțin… Dăruiește bucurie, iar noi, voluntarii „Oradea donează o paine”, încercăm să realizăm acest lucru, ediție de ediție. Vă mulțumim și vă așteptăm să ne fiți aproape în continuare!”, menționează Lacrimioara Șipoș, alături de echipa „Oradea donează o pâine”.

Proiectul se rezumă la două categorii de oameni: cei care, din puținul lor, doresc să ofere o pâine, ducând-o în punctele de distribuție anunțate de organizatori, și cei care, având o necesitate, se opresc să ia o pâine din cutia amplasată în punctele respective. Grupul de inițiativă este format exclusiv din oameni simpli, uniți doar cu intenția de a ajuta.