În preajma zilei de 2 aprilie, Ziua Mondială de Conştientizare a Autismului, la Oradea au loc evenimente caritabile, cu scopul strângerii de fonduri pentru Centrul de Zi pentru persoane adulte cu dizabilităti.

Și-n acest an, Asociația SOS Autism Bihor vă invită, cu drag, la o seară caritabilă, „Împreună pentru autism”.

„Așa cum v-am obișnuit de opt ani încoace, în preajma zilei de 2 aprilie, Ziua Mondială de Conştientizare a Autismului, organizăm evenimente caritabile, în scopul strângerii de fonduri pentru Centrul de Zi pentru persoane adulte cu dizabilităti. Vă așteptăm să fiți alături de noi pe data de 31 martie, începând cu ora 18.00, la Sala de Evenimente Solay, având sprijinul doamnei Mariana Keseru, la o seară specială”, anunță Simona Zlibuț, președinta Asociației SOS Autism Bihor.

Invitatul special al serii este Banto Dos Santos, originar din Brazilia, care a lucrat cu copiii cu autism în Brazilia și Cluj, fiind practicant de Capoeira, un stil de luptă „camuflat” în dans, cu origini în Brazilia.

Banto Dos Santos a fost „adoptat” de țara noastră, aici găsindu-și jumătatea, cu care are trei copii minunați, două fetițe și un băiat. Și-a format o trupă de entertaineri, alături de care cântă și dansează, aducând energia braziliană și voia bună marca ,,Santos” la petreceri și evenimente.   

La seara caritabilă din 31 martie vor fi prezenți și cei de la Academia Torja, cu momente de dans de sportiv, evenimentul continuând cu o licitație de obiecte sportive, artă, creații unice de bijuterii, confecționate de creatori de modă consacrați, obiecte de marochinărie. Programul va continua cu spectacolul oferit de invitatul special, iar încheierea se va face tot pe ritm de dans, cu trupa United Dance Show. Prezentatorul serii va fi Mihai Dacin.

„Banii strânși în urma licitației vor ajuta la susținerea activităților Centrului de Zi pentru persoane adulte cu dizabilităti. Sperăm să ne fiți alături și la acest eveniment, în cadrul căruia veți servi masa în regim de bufet suedez, alături de un candy bar, șampanie, vin, apă, suc și cafea. Intrarea se va face pe baza de invitații, dress code casual”, a menționat Simona Zlibuț.

Rezervări și informații suplimentare se pot afla la telefoanele 0742/529-453 și 0744/559-154.