Vedeta de televiziune Mihaela Tatu a vizitat joi, 10 ianuarie, Centrul de zi pentru adulți cu dizabilități SOS Autism Bihor. A fost o întâlnire plină de bucurie și emoție pentru toți cei prezenți.

 

Mihaela Tatu a petrecut ieri momente frumoase la Centrul de zi pentru adulți cu dizabilități SOS Autism Bihor: a stat de vorbă cu beneficiarii, a vizitat centrul, sala de kinetoterapie și s-a întâlnit cu personalul centrului.

La rândul lor, tinerii i-au arătat Mihaelei ce anume fac ei la centru. Sergiu, unul dintre cei 19 beneficiari ai centrului, i-a adresat întrebări Mihaelei despre viața acesteia.

„Astăzi (ieri – n.r.) am petrecut (prea) puțin timp la Centrul de zi pentru adulți cu dizabilități SOS Autism Bihor. Și iar am întâlnit îngeri care au grijă de alți „îngeri” ce trăiesc în lumea lor. Se autofinanțează. Statul participă financiar doar până la vârsta de 18 ani. După, aceste ființe nu mai există. Rămân responsabilitatea părinților. Doamne în ce lumi trăim! Simona Zlibuţ, Cristina Zbîrce și restul fetelor care lucrează acolo sunt plămădite din altceva decât noi. Vocație, multă răbdare, iubire și mai multă și compasiune....”, a scris Mihaela Tatu pe pagina sa de Facebook. 

Întâlnirea a fost una plină de bucurie și emoție.

„Azi, am avut bucuria să o avem lângă noi pe doamna Mihaela Tatu. O doamnă specială, cu un suflet mare, un om deosebit, care i-a cucerit și pe tinerii din Centrul de zi. Mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi!”, a fost mesajul transmis de Simona Zlibuț, președinta Asociației SOS Autism Bihor.