Proiectul „Trimite un copil sărac la școală” a reușit să aducă bucurie în rândul mai multor copii și familii nevoiașe din Bihor.

„Prin acest proiect, am reușit să împărțim peste 70 de ghiozdane echipate complet. De asemenea, am oferit haine și încălțăminte unor copii și familii mai puțin norocoase din Bihor. Au fost lacrimi de bucurie atât din partea celor mici, cât și a părinților lor”, ne-a declarat Mădălin Carțiș, inițiatorul campaniilor umanitare ,,Alături de semenii noștri”.

În cadrul proiectului „Trimite un copil sărac să meargă la școală”, au fost ajutate familii monoparentale din județ, persoane vulnerabile, care, din cauza sărăciei, nu și-au putut permite achiziționarea celor necesare la început de an școlar.

„Toate aceste lucruri minunate nu ar fi fost posibile fără ajutorul oameniilor cu suflet mare care ne-au fost alături. Pe această cale, doresc să aduc mulțumiri înzecite sponsorilor, precum și celor implicați trup și suflet în acest proiect. Fără implicarea lor nu am fi putut duce la bun sfârșit această frumoasă acțiune!”, a mai spus inițiatorul proiectului.

Prin intermediul ziarului Crișana, Mădălin Carțiș a ținut să aducă mulțumiri sponsorilor: Gabriel Dunca, patronul companiei Dunca Grup, doamnei Aura Joldos, doamnei Rotaru Vlaica Adriana, doamnei Georgiana Ioana Merka. De asemenea, a adus mii de mulțumiri părintelui paroh Alin Dorin Iancu, de la Parohia Ortodoxă Cociuba Mare, primarului comunei Holod, Sandu-Felician Săsăran, doamnei directoare a Școlii Gimnaziale ,,Iosif Vulcan” din comuna Holod, doamnei Tatiana Șinca, lui Emil Turcuț și Darius Pușcalău, precum și altor persoane cu suflet mare, care s-au implicat în acest proiect social, dar au dorit să își păstreze anonimatul.

„Cu ajutorul lor, am reușit să aducem zâmbete în localități, precum: Sâmbăta, Holod, Roșia, Ceica, Săcădat, dar și în Parohia Ortodoxă Cociuba Mare, motiv pentru care le mulțumesc tuturor pentru păstrarea optimismului, chiar și în cele mai dificile situații...”, a concluzionat interlocutorul nostru.