Orădenii care vor să sprijine unul dintre cei 39 de copii înscrişi în programul Fondul de Burse al Fundaţiei Comunitare Oradea mai pot dona doar până vineri, 26 august, un ghiozdan complet echipat sau o pereche de încălţăminte.

Pentru cei 39 de elevi înscriși în programul Fondul de Burse Fundația Comunitară Oradea a lansat campania „Pas cu pas, mai educat”. Programul Fundaţiei Comunitare ajută de cinci ani copiii care provin din familii defavorizate, din judeţul Bihor, să meargă la şcoală. Astfel, fundaţia îşi îndeplineşte misiunea de preveni abandonul şcolar, oferind trimestrial bunuri necesare acestor copii şi lansând, totodată, astfel de campanii.
Cei care vor să sprijine elevii o pot face donând obiectele amintite (o pereche de pantofi sau un ghiozdan complet echipat) la sediul din Magazinul Crișul, etajul 2, care vor ajuta cei 39 de copii să meargă în continuare la școală. Donațiile vor fi preluate în intervalul orar 10.00-17.00.

Persoanele care doresc să se alăture campaniei „Pas cu pas, mai educat!” sunt invitate să aleagă unul sau mai mulți beneficiari din lista: shorturl.at/AZ127 și să completeze spațiul aferent donației.
Dacă ghiozdane echipate au fost donate aproape în totalitate, în ceea ce priveşte încălţămintea s-au strâns mai puţin de jumătate din necesar.

Mai multe detalii despre campanie se pot obține la numărul de telefon 0771-358776 sau la adresa de email grantmanager@fundatiacomunitaraoradea.ro.