Până să înceapă competițiile oficiale, AJF Bihor continuă să premieze echipele aflate pe primul loc în campionatele de seniori în momentul izbucnirii pandemiei de Covid-19. La sfârșitul săptămânii trecute a fost rândul echipei Slovan Valea Cerului să fie răsplătită pentru parcursul din toamna anului 2019 în Liga V, Seria I.

ACS Slovan Valea Cerului a fost premiată, în condiții speciale, în cadrul unei festivități restrânse, la care au fost prezenți Merka Ioan, președintele clubului; Merka Adrian, principalul susținător; antrenorul Zeno Bundea, precum și reprezentanții AJF Bihor, președintele Radu Bitea, și directorul de competiții Gheorghe Rusu. Oficialii forului fotbalistic bihorean le-au înmânat, cu acest prilej, o cupă, diplomă, tricourile de campioni, mingi și medalii echipei promovate în premieră în Liga a IV-a!

„A fost o oază de bucurie într-un fotbal parcă uitat și ignorat. Felicitări campionilor de la ACS Slovan Valea Cerului. Să sperăm că întâlnirile care rezonează cu fotbalul să se mute pe terenul de joc acolo unde îi și este locul", a afirmat Radu Bitea.

În pauza competițională forțată au mai fost premiate similar ACS CAO 1910 Oradea pentru câștigarea Ligii a IV-a și Gloria Beiuș, prima clasată în Liga V, seria II, în ediția 2019-2020.

Competițiile fotbalistice în Bihor sunt suspendate din 10 martie 2020.