Fotbaliștii beiușeni s-au reunit marți, 24 ianuarie, la baza proprie. Cu acest prilej, antrenorul Vlad Silaghi a menţionat că Bihorul Beiuş are drept obiective câştigarea campionatului şi a Cupei României (faza judeţeană).

Prof. Vlad Silaghi, antrenorul câștigătoarei Seriei 2 Sud a Ligii a IV-a, i-a avut la primul antrenament pe portarii Silviu Odobasianu, care este și directorul clubului sportiv beiușean, Oreste Nicolae și Ionuț Topai, precum și pe jucătorii de câmp Marinel Rusu, Dănuț Moisi, Nicolae Mihoc, Denis Laza, Iasmin Popa, Vlad Degău, Alex Lezeu, Cătălin Dan, Dacian Ușvat, Alex Toderici, Răzvan Toderici, Robert Țirban, Mădălin Trip, Daniel Lasconi, George Ciobriș și Lucas Niculuț.

Antrenorul Vlad Silaghi a anunțat despărțirea de doi jucători, Ion Costin, care renunță la sportul de performanță în favoarea pregătirii pentru examenul la facultatea de pompieri, și Sebastian Popa, în cazul căruia a fost o decizie tehnică, dar și venirea la Bihorul a lui Dănuț Moisi, transferat de la CS Diosig. În plus, Silviu Odobasianu, directorul CS Bihorul Beiuș, a precizat că mai negociază cu doi jucători, un fundaș dreapta și un mijlocaș central.

Cât privește stagiul de pregătire, acesta se va desfășura la baza proprie. Totodată, până la prima etapă a Play-off-ului, cea din 11 martie, când CS Bihorul va întâlni la Ștei, pe Stadionul „Minerul”, echipa din Oșorhei, fotbaliștii beiușeni vor disputa și șase partide amicale, în compania celor de la Crișul Aleșd, CS Oșorhei, Universitatea Oradea, FC Bihor II, Olimpia Salonta și a juniorilor de la CSO Ștei.

Deși lucrările de modernizare aflate în desfășurare la Complexul Sportiv „Francisc Matei” îi obligă pe fotbaliștii beiușeni să joace și meciurile din Play-off la Ștei, Vlad Silaghi a declarat că „obiectivul conducerii clubului este de a câștiga campionatul, așa că va trebui să abordăm fiecare etapă la victorie, va trebui să dăm totul pentru a câștiga fiecare meci”. Mai mult, beiușenii vor să câștige și faza județeană a Cupei României, chiar dacă finala se joacă la Diosig, pe terenul adversarei din ultimul act, iar apoi să aibă un traseu cât mai lung în cea de-a doua competiție fotbalistică a țării.

La finalul interviului acordat, antrenorul Vlad Silaghi a subliniat că, pe lângă obiectivele menționate, își propune să promoveze cât mai mulți jucători tineri la prima echipă, în această perioadă de pregătire cooptând nu mai puțin de opt juniori de perspectivă.