CSM Oradea a decis să înlocuiască antrenorul principal al echipei de polo CSM Oradea după ce bihorenii au terminat Superliga Naţională doar pe locul al 3-lea. Cu toate acestea, conducerea clubului i-a propus lui Ciprian Câmpianu să rămână ca antrenor secund al noului tehnician instalat, Petar Kovacevic, iar acesta a acceptat oferta primită.

„Conducerea clubului, conștientă de priceperea, valoarea, experiența și contribuția avută de Ciprian Cîmpianu în poloul orădean și românesc, a dorit să continue parteneriatul cu acest antrenor atât de important pentru această zonă și i-a propus acestuia postul de antrenor secund. Domnia sa a acceptat această propunere, astfel încât părțile vor continua să colaboreze în sprijinul poloului”, informează CSM Oradea.

Înainte de a prelua postul de antrenor principal al CSM Oradea, Ciprian Cîmpianu a activat cu destul succes în sectorul juvenil. Tehnicanul a promovat mai mulţi tineri jucători la echipa de seniori, iar iniţiativa sa a oferit de multe ori rezultate pozitive chiar dacă este ştiut faptul că diferenţa fizică dintre seniori şi juniori este extrem de importantă în polo. Sub comanda lui Cîmpianu, CS Crișul Oradea a obținut mai multe titluri naționale și clasări pe podium în Campionatele Naționale de juniori la polo pe apă. Cu privire la postul de antrenor secund, aceasta este o poziţie pe care Ciprian a mai lucrat la CSM Oradea atunci când principal al echipei a fost Dorin Costrăş.