FC Bihor şi-a măsurat ieri forţele cu ocupanta locului secund în Liga a II-a în al doilea meci de pregătire de la reluarea pregătirilor. Diferenţa de un eşalon s-a reflectat în rezultatul final al jocului de la Simeria, câştigat de Corvinul Hunedoara, cu 2-0.

Hunedorenii au avut ocazii mai clare în prima repriză, dar golurile au venit în partea secundă. După o oră de joc, golgeterul Marius Coman (27 ani) a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri, pentru ca tot el să stabilească rezultatul final în minutul 65, după ce a finalizat din şase metri o centrare a lui Bradu (2-0).

La fel ca în  primul joc de verificare, pierdut 1-2 cu Unirea Dej, antrenorul Florin Farcaş a trimis în teren două formule de joc distincte în cele două reprize. „Am avut un joc bun, în compania unei echipe care nu întâmplător este pe locul 2 în Liga a II-a. Pentru noi a fost un antrenament destul de util şi important, pentru că am jucat pe un teren cu iarbă, fiind primul joc pe o astfel de suprafaţă în acest an. Au fost două reprize diferite. Dacă în prima parte a fost un joc echilibrat, cu un scor echitabil, în repriza a doua am început destul de bine, dar am făcut greşeli foarte mari în defensivă, nepermise, astfel că o echipă experimentată, o echipă cu calitate, a ştiut să ne taxeze. Suntem în perioada de pregătire, în care trebuie să dăm minute cât de cât egale jucătorilor şi căutăm să găsim formula ideală, încercăm să cristalizăm şi să omogenizăm întreg lotul”, a declarat antrenorul Florin Farcaş.

Din primul minut au evoluat: M. Pânzariu – C. Jurj, V. Gîsă, R. Farcaș, Al. Stoian – B. Vasile, I. Tănase – Sg. Ciocan, A. Vînău, Fl. Chitaș – Sg. Jurj. În repriza secundă au jucat R. Bob – R. Gunie, Sg. Bactăr, T. Paublusztig, L. Ioviţă – G. Cherman (76 R. Săutiuţ), V. Calugher – M. Hosu, A. Moga, M. Gîdea (83 I. Hebriştean) – L. Tincău.

La Corvinul, antrenorul Florin Maxim a contat din start pe D. Roman – F. Iacob, A. Manolache, V. Lică, M. Velisar – A. Hergheligiu, A. Bradu, D. Hrezdac (39 I. Pop), D. Pîrvulescu, L. Câmpan, M. Coman. După pauză au intrat Cr. Blaga – Y. Răducanu, A. Nicolae, S. Ion, M. Lupu, M. Chindriș, Al. Stupu, T. Mitran și Al. Predică.

Al fost al patrulea joc de verificare pe care Corvinul l-a încheiat neînvinsă, după 5-1 cu CSC Dumbrăvița, 1-0 cu ACS Mediaș și 0-0 cu Unirea Dej 0-0.

Cantonament la Băile Felix

După această partidă, FC Bihor a intrat în cantonament la Hotel President din Băile Felix până pe data de 9 februarie, perioadă în care vor avea loc şi următoarele două partide de verificare, cu echipa doljeană Metropolitan Işalniţa  (sâmbătă, 3 februarie, de la ora 16.00, la Baza Sportivă Transilvania Academy) şi cu CSM Lugoj (marţi, 6 februarie, ora 16.00, la Baza Tineretului). Cantonamentul se va încheia, de asemenea, cu un meci, programat în deplasare, la Satu Mare, cu CSM Sighetu Marmaţiei.

 

Ionuţ Ban, în afara lotului

În cantonament, staff-ul tehnic a deplasat 27 de jucători: Mihai Pînzariu, Radu Bob şi Alexandru Mihai Cherman – porari;  Călin Jurj, Vlad Gîsă, Ricardo Farcaș, Alexandru Stoian, Andrei Gal, Sergiu Bactăr, Tamas Paublusztig, Loren Ioviţă şi Krisztian Gagyi – fundaşi;  Bogdan Vasile, Ionuţ Tănase, Sergiu Ciocan, Andrei Vînău, Florin Chitaș, Răzvan Gunie, George Cherman, Răzvan Săutiuţ, Vadim Calugher, Andrei Moga, Marius Gîdea şi Ionuţ Hebriştean – mijlocaşi; Sergiu Jurj, Marius Hosu şi Luca Tincău – atacanţi.

Surprinde absenţa din stagiul centralizat a jucătorului de bandă stângă Ionuţ Ban, lăsat, conform oficialilor clubului orădean, în afara lotului din motive disciplinare...

Jucătorul bihorean, care azi împlinește 27 de ani, se va pregăti separat în această perioadă.