Două dintre echipele bihorene, CAO Oradea şi CSC Sânmartin, care activează în Seria 10 a Ligii a III-a la fotbal au disputat partide de verificare, în decurs de 4 zile, în compania aceluiaşi adversar, liderul Seriei a 8-a din aceeaşi competiţie. Dacă alb-verzii s-au impus cu scorul de 1-0, trupa pregătită de către Cosmin Bodea a terminat la egalitate, 1-1.

CSC Sânmartin, ocupanta locului al 7-lea în Seria a 10-a a Ligii a III-a, s-a deplasat în localitatea Pilu, din judeţul Arad, pentru a se duela cu echipa al cărei preşedinte este fosta glorie a fotbalului bihorean, Viorel Vancea. Crişul Chişineu-Criş este liderul neînvins al Seriei a 8-a din Liga a III-a. Partida s-a desfăşurat pe un teren de iarbă, o suprafaţă la care majoritatea echipelor încep să se readapteze după o perioadă lungă în care s-au pregătit exclusiv pe suprafeţe sintetice. Scorul a fost deschis de către arădeni, prin Susan, în minutul 20. Rezultatul final l-a stabilit Alex Sorian, care a marcat cu capul, în minutul 70. Tehnicianul Cosmin Bodea a folosit în acest meci 18 jucători, singura absenţă notabilă fiind cea a lui Ionuţ Ban, care este accidentat. Tot din cauza unei accidentări, a lipsit şi Nicu Modan, unul dintre cei doi fotbalişti bihoreni din echipa arădenilor. În schimb, în formaţia lui Adrian Abrudean s-a regăsit Florin Teşedan, un alt jucător crescut pe plaiuri bihorene. Ultima partida de verificare a echipei din Sânmartin se va desfăşura pe 6 martie, cu o săptămâna înainte de reluarea campionatului, adversar urmând a-i fi formaţia Foresta Tileagd.

CSC Sânmartin: Barabaș - Fl. Pop, Al. Pintea, S. Nogo, M. Arsene - P. Andraș, C. Habakuk, M. Popa, Al. Sorian - R. Baciu, P. Suciu.

Au mai intrat în repriza a doua: Beke - D. Lupșe, D. Dardai. D. Sfârlea, Ember, E. Tiponuț, R. Pop.

Antrenor: Cosmin Bodea.