Cu schimbări importante atât la nivelul băncii tehnice cât și în ceea ce privește lotul de jucători, echipa de fotbal Crișul Sântandrei s-a reunit luni seara în vederea pregătirii viitorului sezon competițional.

Chiar dacă temperaturile exterioare sunt unele care cu greu te fac să fii dornic de mișcare, jucătorii de la echipa de fotbal Crișul Sântadrei au efectuat prima ședință de antrenament din perioada precompetițională sub comanda noului antrenor principal, Călin Cheregi. Acesta revine în fotbalul bihorean după o pauză de 5 ani în care a activat, în cea mai mare parte a timpului la CSM Reșița, formație cu care a reușit să obțină promovarea în eșalonul al doilea. Deși merita cu prisosință să activeze ca tehnician și în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării, conducătorul clubului, unul cu sensibilități dinamoviste, a decis că mai potrivit pentru a-i antrena pe reșițeni a fost Flavius Stoican. Acum însă Călin a acceptat o nouă provocare de la un club cu ambiții așa cum este Crișul Sântandrei care, în sezonul trecut, a terminat pe locul al patrulea în Seria 10 a Ligii a III-a cu toate că se afla în postura de echipă nou-promovată.  „Vreau să contribui la dezvoltarea acestui club, care mie mi se pare serios. Mă bucur că am regăsit tineri de perspectivă în lot, dar nu ascund că sunt în căutarea și a altor jucători cu potențial. Lucrez și la completarea staff-ului tehnic cu un antrenor secund tânăr, dornic să învețe și să se perfecționeze. În perioada următoare vom încerca să ne cristalizăm lotul”, a declarat Călin Cheregi, noul antrenor principal al echipei.

Două noutăți și mai multe plecări

Cele două noutăți prezente la reunire au fost Andrei Hosu (19 ani), atacant care aparține de FC Bihor dar a venit de la Victoria Carei, și Răzvan Pele (18 ani), mijlocaș provenit de la LPS Bihorul. Au absentat motivat David Maghiar și Marius Balogh. În schimb un contingent numeros în frunte cu președintele Sebastian Achim și antrenorul Gheorghe Ghiț au făcut pasul în Liga a II-a, la FC Bihor, pe alte funcții. Jucătorii deveniți roș-albaștri în această vară sunt Cristian Oros, Ionuț Ban și Ioan Hora.

Pregătirea se va desfășura pe plan local, echipa având programate până acum cinci jocuri de verificare: 24 iulie cu FC Bihor, 27 iulie și 10 august cu Olimpia Satu Mare, 3 august cu CA Oradea și 17 august cu SCM Zalău.

Lotul prezent la reunire: Iulian Anca Trip, Eduard Nergheș – portari; Luca Hadadea, Cahill Ntchinda, Daniel Stan, Robert Turcan, Flaviu Drăgan, Sebastian Gondor, David Mailinger, Constantin Trip, Rareș Baciu, Paul Chiș Toie, Laurențiu Prundaru, Adam Achim, Alexandru Sorian, Luca Țifra, Robert Popescu, Remus Pașca – jucători de câmp.