Revelația Seriei a 10-a din Liga a III-a a mai perfectat un transfer al unui jucător care ultima dată a evoluat într-un eșalon superior. Crișul Sântandrei l-a înregimentat pe Daniel Stan (24 ani), fotbalist care în toamna anului trecut a solicitat rezilierea contractului cu FC Bihor.

De-altfel, Stan, care poate evolua fundaș central, dar și mijlocaș defensiv, este al patrulea jucător cu trecut roș-albastru ajuns în această pauză competițională la Sântandrei, după mijlocașii Alexandru Sorian, Ionuț Ban și fundașul stânga Flaviu Drăgan. Tot în această iarnă, cu Crișul Sântandrei a semnat și portarul Iulian Anca-Trip, ultima oară la Unirea Dej.

Pe lângă FC Bihor, Daniel Stan a mai jucat la nivel de seniori pentru CS Bihorul Beiuș și CAO și întregește la Crișul Sântandrei lista fundașilor centrali cu experiență precum Cristian Oros, Cahill Ntchinda și Robert Turcan.

Echipa din Sântandrei susține următorul joc de verificare sâmbătă, de la ora 12.00, în deplasare, cu Șoimii Lipova, locul 6 în seria 8 a Ligii a III-a.