Secţia de atletism din cadrul CS Crişul Oradea, prin intermediul sportivului Cristian Mehes, şi secţia de polo a aceluiaşi club, prin echipa masculină U15, au avut un final al săptămânii trecute excelent din punct de vedere al rezultatelor obţinute.

La finalul săptămânii trecute a avut loc la Bucureşti Campioantul Naţional de  aruncări lungi dedicat categoriei de vârstă seniori şi tineret U23. Sportivul Mehes Cristian a obţinut o medalie de bronz la proba de aruncarea discului la categoria U23, cu o încercare reuşită de 40.97 metri, şi o medalie de argint la proba de aruncarea ciocanului cu performanţa de 64,29 metri. Tot la aceeaşi probă, însă la categoria seniori, Cristian a obţinut medalia de argint. „Am sperat la egalarea performanţelor din sezonul 2023 însă chiar dacă obiectivele nu au fost atinse putem considera că suntem în continuare competitivi şi ne aşteptăm la progres pe viitor”, a declarat Albert Mehes, antrenorul sportivului legitimat la CS Crişul Oradea.

 

Victorii pe linie la polo U15

Tot în perioada 23-25 februarie, şi tot la Bucureşti, a avut loc turneul 2 din cadrul Campioantului Naţional de polo pentru categoria de vârstă U15 masculin. Acesta a fost organizat la Bazinul Dinamo acolo unde echipa CS Crişul, antrenată de către Antonio şi Adrian Alexandrescu, a obţinut din nou victorii clare, pe linie, astfel că înaintea ultimului turneu final, care va avea loc la Oradea, echipa bihoreană are practic, în „buzunar”, titlul de campioană naţională. Rezultate înregistrate: Crişul Oradea – CSM Unirea Alba Iulia 19 – 9, Steaua Bucureşti – Crişul Oradea 11 – 20 şi Dinamo Bucureşti – Crişul Oradea 7 – 13. Clasament: 1. Crişul Oradea – 18p, 2. Dinamo Bucureşti – 12p, 3. Steaua Bucureşti – 6p și 4. CSM Unirea Alba Iulia – 0p. „Felicitări pentru rezultatele de până acum şi succes în competiţiile viitoare”, a transmis Peto Dalma Csilla, drectorul CS Crişul Oradea.