Junioara Karina Mihuţa, legitimată la Clubul Sportiv Crişul Oradea, a participat cu lotul naţional de kempo al României, condus de către Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, la Cupa Mondială din Tunisia, competiție desfăşurată în perioada 06-11 februarie în localitatea Hammamet.

În prima zi de competiţie, Karina a câştigat două medalii de aur, prima la proba de semi-kempo, iar cea de-a doua la proba de full-kempo, în cadrul categoriei juniori feminin -65 kg. A doua zi a competiţiei a mai adus o medalie Karinei, de data aceasta una de bronz, ea concurând la proba de submission, la categoria seniori feminin -65 kg.

Karina îl are ca antrenor pe Tulkos Romeo care, pentru proba se submission, este secondat de către antrenoarea Ioana Hanaş (fostă judoka), cea care asigură pregătirea specifică existând o asemănare între submission şi judo. Pentru a dezvolta mai bine tehnicile de braţ, la pregătirea sportivei a contribuit şi maestrul Viorel Crăciunea, antrenor de box în cadrul clubului sportiv Crişul. „Beneficiind de o foarte bună pregătire, Karina a cucerit cele două medalii de aur şi una de bronz. Finala la proba de semi-kempo a fost una foarte grea disputând-o cu o sportivă din echipa naţională a ţării gazdă, dar pe care a învins-o prin decizia absolută a abitrilor. Această competiţie a fost şi un test de verificare deoarece Karina, în perioada 22-28 aprilie, împreună cu David Sferle, Denisa şi Răzvan Cotuţ, însoţiţi de către antrenorul Tulkos Romeo, vor participa la Campionatul Mondial din Antalya. Mulţumim preşedintelui federaţiei, domnului Amatto Zaharia, pentru această oportunitate prin care sportiva noastră a fost convocată în lotul restrâns al României în vederea participării la Cupa Mondială din Tunisia. Şi pe această cale doresc să o felicit pe Karina şi pe antrenorul ei, Tulkos Romeo, pentru aceste rezultate remarcabile”, a transmis Pető Dalma Csilla, directorul Clubului Sportiv Crişul Oradea.