Printre echipele de Liga a IV-a care şi-au reluat pregătirile se numără şi CS Oșorhei. La primul antrenament desfăşurat pe terenul din comună, antrenorul-jucător Cosmin Giura a avut la dispoziţie 22 de jucători plus componenții echipei de juniori U19 pregătite de Sorin Danciu.

La reunire au fost prezenţi şi trei jucători noi: Șerban Man (22 de ani, fundaș, ultima dată la FC Universitatea Oradea), Andrei Alungi (21 de ani, fundaș, Viitorul Borș) și Cristian Jurcuț (27 de ani, mijlocaș, Viitorul Borș). Din lotul cu care CS Oşorhei a încheiat sezonul regulat al Seriei Nord pe locul 4 nu mai face parte mijlocașul Andrei Ferik, care şi-a manifestat intenţia de a juca în judeţul Sălaj la Barcău Nușfalău. „Mai suntem în discuții cu un portar și mai vrem un atacant. În play-off-ul Ligii a IV-a ne dorim meciuri cât mai reușite și o clasare cât se poate de bună. Avem stabilitate din punct de vedere financiar, susținerea venind de la Primăria și Consiliul Local Oșorhei și de la mai mulți sponsori atrași din mediul privat”, a afirmat președintele Cristian Indrei.

Staff-ul tehnic vizează o clasare pe podium şi chiar câştigarea campionatului. „ Obiective mele personale sunt destul de mari. Primul a fost calificarea în  play-off, iar acum îmi doresc o clasare în primele trei locuri şi, de ce nu, promovarea în liga a III-a”, a declarat antrenorul principal Răzvan Giura.  Programul de pregătire cuprinde pe lângă cele două antrenamente săptămânale şi meciuri de verificare, primul fiind programat în 4 februarie, cu Zorile Buntești, după care urmează partidele cu CS Bihorul Beiuș și o „dublă” cu FC Universitatea Oradea.

În prima etapă din play-off, pe 11 martie, CS Oşorhei va juca în deplasare cu CS Bihorul Beiuş.