Etapa a treia din play-off-ul Ligii a III-a rezervă FC Bihorului o deplasare complicată la Peciu Nou, unde au remizat la 1 în sezonul regulat. Meciul cu echipa timişoreană va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00.

Echipa bihoreană se prezintă la acest joc după un egal (0-0) cu rivala Poli Timişoara la capătul unui nou joc derby în care nu a ştiut să profite de o conjunctură favorabilă. Roş-albaştrii au un avans important în clasament, dar au nevoie de un rezultat pozitiv care să le confere linişte pentru următoarele jocuri şi mai ales în perspectiva barajului. Orădenii întâlnesc o echipă incomodă, arţăgoasă, experimentată şi adaptată terenului de dimensiuni mai reduse pe care îşi dispută meciurile de acasă. Etapa trecută, CSC Peciu Nou a surclasat (3-0) în deplasare pe Phoenix Buziaş, după ce la debutul play-off-ului a pierdut greu, în minutele de prelungiri, în fieful lui Poli Timişoara, de care o despart patru puncte cu şapte etape înainte de încheierea fazei a doua. Aşadar, un adversar tenace în faţa căruia bihorenii trebuie să se întrebuinţeze serios pentru a obţine victoria.

„Întâlnim o echipă imprevizibilă, arţăgoasă pe teren propriu, care are în componenţa lotului câţiva jucători experimentaţi. Pe noi ne interesează să aducem tot ceea ce e mai bun din noi la ora jocului, ca să putem să valorificăm atuurile noastre şi să excelăm la jocul ofensiv, pentru că acolo încă avem unele probleme, dar eu sper ca până la finalul acestui play-off să îmbunătăţim toate compartimentele şi să fim mult mai lucizi şi mai pragmatici în zonele de finalizare”, a declarat antrenorul principal al formaţiei FC Bihor, Florin Farcaş, care nu se va putea baza la acest meci pe Răzvan Gunie, indisponibil o lungă prioadă după accidentarea de la derby-ul cu Poli Timişoara, Alexandru Stoian, Tamas Paublusztig şi Andrei Gal, încă nerefăcuţi după accidentări.

 

CLASAMENT PLAYOFF SERIA 8

1. FC Bihor Oradea     2          1          1          0          4-1       50

2. Poli Timișoara           2          1          1          0          2-1       43

------------------------------------------------------------------------------------------

3. CSC Peciu Nou       2          1          0          1          4-2       39

4. Phoenix Buziaş         2          0          0          2          1-7       32

 

Tot sâmbătă, de la ora 17.00, se vor întâkni Poli Timișoara şi Phoenix Buziaș.