Finala Ligii Naționale de baschet masculin se mută la Oradea Arena, după primele două jocuri, diametral opuse ca desfășurare, câștigate de U BT pe teren propriu, scor 95-64 și 74-69. Meciul 3 se dispută sâmbătă, de la ora 18.30, iar jocul 4 luni, 20 mai, de la ora 19.00.

Evoluția echipei orădene în partida a doua, în care a până înaintea ultimului sfert s-a aflat la conducere, îndreptățește fanii săi să spere la mult așteptata victorie care să relanseze finala. Cu o sală plină alături, CSM CSU Oradea încearcă să întrerupă tradiția ultimelor confruntări directe, clujenii având nouă la rând câștigate, unele autoritar, dar altele pe muchie de cuțit. Baschetbaliștii orădeni au arătat că au argumente pentru a prelungi suspansul în această finală  care se dispută după sistemul cel mai bun din șapte jocuri, însă trebuie să facă dovada constanței și concentrării pe toata durata jocului în fața unui adversar cu multe individualități, invincibil în acest sezon pe plan intern.

Biletele costă 25 lei sau 5 lei pentru copii cu vârsta între 4 și 18 ani și se pot procura de la casa de bilete de la Oradea Arena cu o oră înainte de joc sau de la  casieria de la sediul CSM Oradea - str. Traian Blajovici, Nr. 24 (latura Nord), vineri, între orele 9.00-14.00 și luni, între orele 9.00-16.00. În sistem online, tichetele pot fi cumpărate prin intermediul platformei Eventbook.ro.