Arena Antonio Alexe va găzdui duminică, de la ora 14.00, disputa dintre liderul Seriei D din Divizia A la handbal masculin și ultima clasată, formație fără nicio victorie după 8 jocuri disputate.

Confruntarea dintre CSM Oradea și CSU Poli Timișoara contează pentru etapa a 11-a din Seria D a Diviziei A se anunță a fi un nou galop de sănătate pentru băieții pregătiți de George Tăutu. În clasament, bihorenii sunt pe primul loc, la egaliate de puncte (22) cu Universitatea Craiova, a doua clasată, cu același bilanț: 7 victorii, o remiză și o înfrângere. Oponentul roș-albaștrilor de duminică ocupă locul al 7-lea, ultimul, cu doar un punct adunat după 8 meciuri disputate. În runda precedentă, CSM Oradea a suferit un eșec surprizător fiind învinsă 34-30 (17-17) în deplasare de către Unirea Sânnicolau Mare, formație pe care în tur o bătuseră la 10 goluri diferență (39-29) în Arena Antonio Alexe. În schimb, timișorenii au suferit cel de-a 7-lea eșec stagional, 31-36 (17-18) pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. Așadar, există toate premisele ca orădenii să-și treacă în cont al 8-lea succes în campionat. Jocul, la care intrarea spectatorilor va fi liberă, va fi arbitrat de către R.Jurj (Arad) și R. Vizitiu (Hunedoara).

Celelalte partide din runda a 11-a sunt: CSU Târgu Jiu – Unirea Sânnicolau Mare și Universitatea Craiova – Beldiman Arad. CNOPJ Timișoara va sta.