Tinerii voleibaliști șteieni au debutat la început de an, în fața propriilor suporteri, cu o victorie mult aplaudată de o sală plină, în urma unei evoluții excelente în care spiritul de echipă a fost hotărâtor.

La prima apariție în cadrul Diviziei Juniori Masculin Elită, tinerii voleibaliști șteieni au debutat cu o victorie meritată în fața „oltenașilor”, care și-au vândut scump pielea, într-o grupă din care mai fac parte CSȘ LAPI Dej, CSȘ Toplița, CSȘ Viitorul Cluj și CTF Mihai I București, multipla campioană națională, de fapt juniorii rapidiștilor bucureșteni. Așadar, într-o grupă foarte de valoroasă, victoria șteienilor este una deosebită în speranța accederii la turneul final, unde vor participa primele trei clasate împreună cu primele clasate din cealaltă grupă. Antrenorul gazdelor, prof. Sebastian Indrei, a avut multe probleme în alcătuirea echipei, cauzată de absențele lui David Palffy, prezent în această perioadă în Bulgaria cu echipa Lotului Național Juniori III, care participă la Campionatul European de Volei, dar și a lui Adrian Terebenț, nerefăcut complet după ceva probleme de sănătate. Spre lauda lor, juniorii șteieni au dat dovadă de un spirit de echipă extraordinar care a făcut ca, la final, balanța victoriei să se încline în favoarea lor. Meciul a început foarte echilibrat, 3-3, 6-6, 10-10, pentru ca șteienii să se desprindă la 16-13, și să-și adjudece setul cu scorul de 25-21. Oaspeții au început mai bine setul doi, 5-8, 7-10, însă gazdele au egalat la 14, egalitatea consemnându-se din nou la 19 și la 22. Oltenii au preluat conducerea, 22-23, însă serviciile, din săritură, impecabile reușite de Alex Țigan, într-o vizibilă creștere de formă, au făcut ca oaspeții să nu poată construi, pierzând punct după punct, și implicit și setul, 25-23. Spre lauda lor, oaspeții nu au depus armele fiind în permanență la conducerea setului trei, 6-8, 10-14, 15-21, reușind să câștige setul, 18-21. Surpriza dorită de olteni nu a avut loc, deoarece bihorenii au luat pe cont propriu setul patru, 8-4, 16-9, câștigând detașat setul, 25-13, și obținând o victorie meritată.

CSȘ „Avram Iancu” Ștei: Andrei Ille, Mihai Bulza, Adrian Terebenț, Alex Avram, Alex Țigan, Denis Cocoș, Rareș Bala, George Șerban, Iulius Indrei, Alexandru Todor. Antrenor: Prof. Sebastian Indrei.

CNNT Craoiva: Mario Nedelcu, Vlăduț Badica, Patric Tănasie, Adrian Bărbulescu, Alex Cosma, Fabian Chiva, Andrei Pepteanu, Gabriel Dunăreanu, Ionuț Uilcea, Hopian Călin, Mihai Cacaliceanu, Alexandru Voinea, Traian Cacaliceanu. Antrenor: Prof. Daniela Căpățână.

Arbitri: Sorin Agud și Zoltan Kovacs. Arbitru Scorer: Andrea Balogh, toți din Oradea.

Asistența medicală: Dr. Daciana Baic și as. Gianina Purle.

Director de concurs: Traian Bulza.