Sala de sport a Universităţii va găzdui duminică, de la ora 12.00, ultimul joc pe teren propriu, din acest sezon, al echipei de handbal feminin CSU Oradea. Satelitul echipei Minaur va fi adversarul în faţa căruia orădencele vor încerca să obţină al 6-lea succes stagional.

Susţinătorii handbalului feminin vor avea ocazia să asiste la ultima reprezentaţie pe teren propriu a studentelor Doinei Ardelean. În ciuda numeroaselor absenţe din tabăra orădeană, gazdele îşi propun un joc curajos şi un rezultat favorabil. Până acum, bilanţul întâlnirilor directe este 2-1 în favoarea bihorencelor în ciuda poziţiilor din clasament (locul al 4-lea Minaur 2 şi locul al 5-lea CSU). În ciuda acestui aspect, dar mai ales al celor 6 puncte care despart cele două echipe, într-o situaţie ideală, poziţiile din clasament s-ar putea inversa la finalul campionatului. În eventualitatea unui succes în partida de mâine, precum şi în ultima rundă, în deplasare, cu Universitatea de Vest Timişoara, dar condiţionat şi de victoria echipei pregătite de Sebastian Tudor (Crişul Chişineu-Criş), în deplasare, cu aceeaşi formaţie a Minaurului, ar face ca studentele orădence să termine campionatul pe locul al 4-lea. În runda precedentă, ambele echipe au fost învinse. CSU a pierdut 32-20 în deplasare cu liderul CSM Târgu Mureş, iar Minaur 2 a fost învinsă 36-35, tot afară, de Universitatea de Vest Timişoara. Meciul de duminică va fi arbitrat de bistriţenii Chiriac şi Vlasa.

Celelalte partide ale rundei sunt: CSU Reşiţa – Universitatea de Vest Timişoara şi Crişul Chişineu-Criş – CSM Târgu Mureş.