Sezonul fotbalistic în Bihor va fi deschis pe 11 august cu prima etapă a Cupei României, în care vor intra zece echipe, nouă din Liga a V-a şi una din eşalonul patru. Cele cinci meciuri se vor disputa într-o singură manşă, de la ora 17.30, pe terenul echipelor mai slab clasate în campionatul precedent sau nou apărute pe harta fotbalului judeţean (AS Cefa, Minerul Voivozi).

 

Programul turul 1 (11 august)

 

AS Cefa - AFC Crişana Oradea

 

AS FC Minerul Voivozi - CS Inter Aştileu

 

CS Minerul Şuncuiuş - CSC Viitorul Bratca

 

ACS Vida Pomezeu – Transilvania Sport Academy

 

ACS Biharea Vaşcău - AS Zorile Bunteşti

 

În turul 2, programat pe 18 august, vor intra 11 echipe atât din Liga a 5-a (primele clasate la finalul sezonului 2023-2024) cât şi echipele din play-out-ul Ligii a 4-a plus cele cinci calificate din primul tur.

 

CSC Nojorid Livada -

 

AS Olcea

 

CSC Hidişelu de Sus

 

ACS Izvorul Cociuba Mare

 

ACS Slovan Valea Cerului

 

ACS Viitorul Dobreşti

 

CS Voinţa Cheresig

 

CS Vadu Crişului

 

ACS Victoria Avram Iancu

 

Crişul Aleşd

 

CSO Ştei

 

În turul 3, pe 4 septembrie vor juca 8 echipe calificate din turul doi plus 8 echipe din Liga a 4-a (6 din play-off-ul sezonului 2023-2024 plus cele două echipe clasate pe primul loc în play-out).

 

CS Foresta Tileagd –

 

Club Atletic Oradea –

 

CS Bihorul Beiuş –

 

CSM Olimpia Salonta –

 

ACS OşorheiI –

 

AS FC Universitatea Oradea –

 

CS Unirea Valea lui Mihai –

 

AFC Unirea Roşia -

 

În turul 4, programat pe 18 septembrie 2024 vor evolua cele 8 echipe calificate din turul 3, semifinalele vor avea loc în 23 aprilie 2025, iar finala în data de 14 mai 2025, locaţia urmând a fi stabilită de Comitetul Executiv al AJF Bihor.

În altă ordine de idei, Campionatul Ligii a IV-a va începe în 24-25 august, iar Liga a V-a, tot într-o singură serie, va debuta în 31 august-1 septembrie.