Grad de dificultate diferit pentru echipele bihorene în etapa a 5-a din Liga a III-a. Dacă Lotus Felix întâlnește vineri ultima clasată, Sportul Șimleu, FC Bihor joacă tot acasă, sâmbătă, cu Gloria Bistrița, o pretendentă la promovarea în eșalonul secund.

 

Lotus Băile Felix - Sportul Șimleu

Aparent un meci facil pentru Lotus în compania ultimei clasate din seria 10, grupare fără gol marcat până acum. În schimb, după patru victorii consecutive, echipa bihoreană cochetează cu vârful ierarhiei având un punctaj similar cu primele două clasate, CSM Satu Mare şi FC Bihor. Gazdele n-ar trebui însă, să-şi subestimeze adversarul, ţinând cont cât de greu au câştigat precedentele două jocuri de acasă cu CSM Sighet şi Victoria Carei. Meciul de pe Stadionul Comunal din Sânmartin va începe la ora 17.00.

 

FC Bihor – Gloria Bistriţa

„Roş-albaştrii” sunt împlicaţi în derby-ul rundei pe Stadionul Iuliu Bodola, cu Gloria Bistriţa, echipă care în acest început de campionat a alternat rezultatele pozitive cu cele negative, iar în etapa trecută a învins la limită, pe teren propriu, liderul CSM Satu Mare. Dacă bistriţenii şi-au propus promovarea în acest sezon, tânăra echipă orădeană nu are un asemenea obiectiv, doar că, deocamdată, a înregistrat rezultate peste aşteptări, care au propulsat-o la vârful clasamentului. La trei puncte în spatele echipei pregătite de Florin Farcaş, Gloria Bistriţa a ratat în această săptămână accederea în grupele Cupei României, fiind eliminată la loviturile de departajare de Unirea Slobozia, ocupanta locului secund din Liga a II-a. De văzut în ce măsură orădenii vor profita de oboseala adversarului după un meci care a necesitat prelungiri. Partida va începe la ora 15.00.

 

Celelalte meciuri ale etapei: Victoria Carei - Minerul Ocna Dej; SCM Zalău - CFR Cluj 2; CSM Sighet - CSM Satu Mare (toate sâmbătă, 1 octombrie, ora 15.00).

1. CSM Satu Mare    5          4          0          1          10-3     12

 

2. FC Bihor               5         4           0          1          11-8     12

 

3. Lotus Felix           5          4          0          1          9-6       12

 

4. Gloria Bistriţa        5          3          0          2          8-3       9

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

5. SCM Zalău            5          3          0          2          8-4       9

 

6. Minerul Ocna Dej  5          2          0          3          7-7       6

 

7. CFR 2 Cluj            5          1          2          2          4-6       5

 

8. CSM Sighet             5          1          1          3         5-10     4

 

9. CSM Victoria Carei           5          1          0          4          4-9       3

 

10. Şimleu Silvaniei      5          0          1          4          0-10     -1

 

*Sportul Şimleu este penalizată cu două puncte pentru datorii către fostul jucător Claudiu Petruş.