Ultima etapă din turul Ligii a IV-a nu coincide cu vacanţa competiţională. Echipele din eşalonul patru vor fi angrenate în două etape de Cupa României. Mai întâi, vor intra în cursă formaţiile din Seria Nord, care vor încheia prima parte a campionatului la sfârşitul acestei săptămâni.

 

Meciuri tur-retur

Comisia de Competiţii a AJF Bihor a împerecheat cele opt echipe din Seria Nord, stabilind următoarele partide:

Slovan Valea Cerului - Crişul Aleşd (sâmbătă, ora 11.00)

Foresta Tileagd - CS Oşorhei (sâmbătă, ora15.00)

CS Diosig - Viitorul Borş (sâmbătă, ora 15.00)

Unirea Valea lui Mihai - Vulturii Săcueni (duminică, ora 15.00). 

Partidele vor avea loc în dublă manşă, în 30-31 octombrie, turul, şi 6-7 noiembrie, returul.

Echipele din Seria Sud vor intra în cursă în 13-14 noiembrie, după ultima etapă din tur. În această ediţie participă doar echipe din Liga a IV-a, cele din eşalonul cinci anunţând că nu doresc să joace. 

Finala fazei judeţene va avea loc la Aleşd, pe Stadionul Crişul, în 26 mai 2022.

Fără spectatori în tribune

În altă ordine de idei, restricţionarea accesului spectatorilor în tribune a devenit de actualitate şi la meciurile din fotbalul judeţean. „Având în vedere noile modificări adoptate în HCNSU nr. 91, din 21.10.2021, coroborate cu protocolul medical anunțat de Federația Română de Fotbal, pe o perioadă de 30 de zile, competițiile sportive se vor organiza și desfăsura pe teritoriul României fără participarea spectatorilor. În aceste condiții, meciurile organizate de Asociația Județeană de Fotbal Bihor începând cu data de 25 octombrie se vor desfășura fără accesul publicului pe stadioane", se menţionează într-un comunicat al AJF Bihor.