Sporting Lugaş a debutat cu un eşec într-o nouă ediţie a Ligii a II-a la fotbal feminin. Echipa bihoreană a cedat (0-4) în deplasare cu Piros Security Arad, scorul luând proporţii în ultimele 20 de minute.

"Un rezultat exagerat daca ne uitam la aspectul jocului. În prima repriză am stat foarte bine la mijlocul terenului, creindu-ne şi câteva ocazii de a marca prin Kosa, Şerban şi Schuster. Golul l-am primit după o contra a echpei aradene, când Olariu a scăpat singură şi a înscris simplu. În repriza a doua am jucat cu mai mult curaj, fiind foarte aproape de a marca prin Cozac, dar mingea a stres vinclul porţii. A venit minutul 70 când la un fault de la 24 de metri, deşi s-a cerut executare la fluier, Marcea a marcat fără fluierul arbitrului, portăriţa noastră aranjând zidul, iar centralul a validat golul, care ne-a doborât psihic, astfel că spre finalul partidei am mai primit două goluri. Oricum am dat o replică bună unei echipe cu pretenţii la promovare, cu jucătoare experimentate. Dacă vom reuşi să evităm greşelile personale, cred că in acest campionat vom avea rezultate frumoase", a comentat antrenorul Ficuţ Csaba.

La Sporting au jucat Ionescu- Ujfaludy,Tocai, Moza (Varga), Zugun- Ciuta(Tyioran), Cozac (Popa), Schuster, Szabo, Şerban - Kosa.

Duminică, Sporting Lugaş va juca din nou în deplasare, cu Venus Maramures, iar echipa satelit, antrenată de Vasile Szekrenyes, va juca la Gherla în runda inaugurală din Liga a III-a.