Formaţia bihoreană de fotbal, alături de Luceafărul, despre care s-a vorbit probabil cel mai mult în această vară, a disputat ultimul joc de verificare înaintea startului sezonului competiţional. Astfel, într-un meci disputat pe Stadionul „Iuliu Bodola”, CAO a terminat la egalitate (2-2) cu CS Diosig, după ce la pauză conducea cu 2-0 pe campioana Bihorului.

 

La capătul unei partide, totuşi amicale, în care au arătat bine timp de 70 de minute, tânăra echipă CAO 1910 Oradea a ţinut cu brio piept uneia dintre echipele puternice ale campionatului judeţean. Oarecum surprinzător, având în vedere tinereţea şi lipsa de omogenitate, dar conform cu ceea ce s-a întâmplat pe teren, echipa pregătită de Florin Farcaş a intrat la pauza cu un avantaj de 2 goluri (2-0), după reuşitele semnate de Leo Jurcă şi Andrei Haş. Pe fondul schimbărilor efectuate în partea a doua de către Vig Zoltan, antrenorul oaspeţilor, dar şi ca urmare a unei căderi a orădenilor, care a dus la cedarea mijlocului terenului, CS Diosig a reuşit să egaleze. Cam acestea au fost principalele aspecte ale unui joc care s-a terminat la egalitate şi care a avut un „central” care nu s-a aflat în cea mai bună formă a sa.

 

CS Diosig - Naţional Sebiş în Cupa României

Într-o altă ordine de idei, campioana Bihorului se va duela marţi, 22 august, de la ora 17.30, pe propriul teren, cu Naţional Sebiş, în turul al II-lea al Cupei României. Echipa din judeţul Arad a terminat pe locul al 4-lea în Seria a 4-a a Ligii a III-a, la 5 puncte de Ripensia Timişoara, formaţie promovată în eşalonul al doilea. Aşadar, un adversar puternic pentru trupa lui Zoly Vig, cea care a suferit modificări importante în această pauză competiţională.

Tehnicianul echipei orădene a început partida în formula: Egri - Mangra, Man, Hering, Țârtea, Balog, Sabău, Raț, Haș, L. Jurcă și E. Popa. Pe parcurs au mai intrat: Alin Panti, Laszlo, Câmpian, Cârjan, Mihuț, Mihai și Duluș.