Stadion: Foresta

Spectatori: aproximativ 400

Marcatori: Gado 41, Ikpe 53 / R. Bogdan 65, A. Alexa 90

Foresta: S. Mladin – A. Rostaş (80 M. Rostaș), Fazekas, L. Pereţ, T. Peter, S. Popa, Ad. Popa (85 V. Ficuț), Cl. Crișan, G. Karacsony, Ikpe (67 T. Giuro), R. Gado. Antrenor: Ficuţ Csaba.

Bihorul: Darius Laza – Ad. Sârb, R. Bogdan, N. Mihoc, Denis Laza (67 B. Pirtea, 85 R. Buz), L. Alb, Fl. Popa, G. Popa (61 Al. Tipea), C. Mândru, C. Dan, R. Ţirban (68 A. Alexa). Antrenor: Alin Popa.

Cartonașe galbene: T. Peter 83 / Ad. Sârb 84, A. Alexa 90+1

Arbitri: Daniel Tocuţ – la centru; Cristian Gozman, Alexandru Bogdănel - asistenţi.  Observator AJF: Cornel Pantea.

În ciuda mizei deosebite, meci spectaculos de promovare - menţinere în Liga a IV-a la Tileagd între două echipe care şi-au împărţit perioadele de joc favorabil.

Beiuşenii au început mai bine şi în primul sfert de oră au irosit cu nonşalanţă patru ocazii mari de gol, chiar şi din situaţie singur cu portarul! Treptat-treptat, tilegdanii au scăpat de tracul din prima parte a meciului şi spre finalul reprizei, Ramses Gado (41), cel mai experimentat galonat jucător de pe teren a adus Foresta în avantaj (1-0). Partea secundă a debutat favorabil pentru gazde, mai ales după ce Ikpe (53) a dublat avantajul (2-0). În disperare de cauză, beiuşenii s-au avântat în atac şi după o fază fixă, fundaşul R. Bogdan (65) a redus diferenţa. Oaspeţii nu s-au mulţumit cu eşecul la limită şi în final, A. Alexa (90) a evitat înfrângerea, după ce cu câteva minute înainte ratase singur cu portarul S. Mladin!

Aparent, rezultat bun pentru CS Bihorul Beiuş, dar soarta acestui joc de baraj pare departe de a fi pecetluită în condiţiile în care Foresta Tileagd a arătat că este un adversar incomod. "Aş dori să mulţumesc suporterilor noştri prezenţi într-un număr foarte mare pentru că ne-au susţinut pe tot parcursul jocului.Băieţii mei au facut un meci bun, dar păcat ca nu am reuşit să păstram avantajul creat pe parcursul jocului. Aşteptăm cu multă incredere meciul retur de la Beiuş", a declarat Ficuţ Csaba, antrenorul Forestei Tileagd, care a încheiat campionatul Ligii a V-a, Seria II, pe poziţia secundă, după CSC 2 Sânmartin.

Meciul retur va avea loc duminică, 16 iunie, de la ora 17.30.