FC Bihor şi-a continuat seria  meciurilor de pregătire în compania unor adversari care activează şi ei în Liga a III-a, La mijlocul săptămânii, echipa orădeană a jucat în deplasare cu Gloria Lunca Teuz Cermei, în faţa căreia a cedat la limită (0-1).

A fost un meci de angajament, disputat mai mult între cele două careuri, pe care gazdele l-au început mai bine şi după 12 minute au şi marcat prin Mateucă (1-0). Spre final, în minutul 81, orădenii au marcat şi ei, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid discutabil, care a înflamat şi mai mult spiritele în teren. Decizia i-a nemulţumit pe „roş-albaştri”, care în semn de protest au părăsit terenul de joc şi partida nu s-a mai reluat. „A fost un joc la discreția echipei noastre. Am jucat mai bine de jumătate din meci în terenul adversarilor, dar nu am reușit să înscriem. Gazdele au avut doar două acțiuni periculoase, una fiind încheiată cu gol. Am primit golul în minutul 12, la o greșeală defensivă a echipei noastre. În ciuda înfrângerii, echipa s-a mișcat destul de bine. Copiii au încercat, au dominat meciul, dar nu au marcat. S-a resimțit un anumit grad de oboseală, după perioada de încărcare fizică. Una peste alta, sunt mulțumit de joc și sper că echipa va crește de la meci la meci”, a declarat Florin Farcaș, antrenorul principal al FC Bihor, formaţie care a suferit a doua înfrângere în amicale.

Sâmbătă, 13 august, de la ora 10.30, FC Bihor va juca pe teren propriu, cu o altă grupare arădeană, Crişul Chișineu Criş.

Cermei: Creța - Balazs, R. Iuga, Clipotă, Lazăr - Mateucă, Cocriș, D. Salka,  Deta - Șimăndan, M. Vlad. Au mai intrat: Piț, M. Salka, Novac, Gruiescu, Cleuța, E. Pașcu, Otele. Antrenori: Cristian Todea, Ionuț Pașcu

FC Bihor: Ed. Nergheș - R. Gunie, D. Stan, Al. Popa. L. Ioviță - G. Cherman, Cl. Petruș - I. Ban, Sg. Jurj, A. Gheorghiță - M. Hosu. Au mai intrat după pauză: Fila - P. Andraș, D. Lupșe, D. Stan, Drăgan, R. Ardelean, R. Săutiuț, A. Chindlea, A. Hosu, A. Moga, A. Roșca. Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț, Vlad Ghețe.